Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИЛИЯ РУМЕНОВ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201699338
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 7, 2011 17:00
Наименование
ИЛИЯ РУМЕНОВ
Транслитерация
„VASIL TSEKOV 86„ Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.МИНЗУХАР, 1 Виж на картата
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВИЯ
Предмет на дейност
ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА РАЗНООБРАЗНИ СТОКИ, ПОКУПКИ НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ВИД, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРО... ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА РАЗНООБРАЗНИ СТОКИ, ПОКУПКИ НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ВИД, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКО НЕЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИЛИЯ РУМЕНОВ ИЛИЕВ (свързан с 6 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИЛИЯ РУМЕНОВ ИЛИЕВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИЛИЯ РУМЕНОВ ЕООД на латиница "„VASIL TSEKOV 86„ Ltd" с ЕИК/ПИК 201699338 е основана на 7 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДЖОВАНИ ЛИКИНКИ - 2011 Г.", но на 12 Октомври 2016 година то бива сменено на сегашното "ИЛИЯ РУМЕНОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Враца, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-09-07
Регистрация на фирмата

2016-04-04
Промяна наименование
Името се сменя от ДЖОВАНИ ЛИКИНКИ - 2011 Г. на ВАСИЛ ЦЕКОВ 86
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Бутан, УЛ.ИВАН КОРДОВ, 38
+ БЪЛГАРИЯ, с. Баурене, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 4
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ С ПРОМИШЛЕНИ И СЕЛСКОСТОПАНСКИ СТОКИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА.
+ Развитие на селски туризъм, медицински и лечебен туризъм с акцент върху възможностите за персонализация (немасов, а персонален туризъм , алтернативен (селски, еко - културен и фестивален) , екстремен туризъм и спорт (за стимулиране на несезонен, немасов, а постоянен нишов туризъм), включващ и експлоатация на къщи за гости, ловен и риболовен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешна и външна търговия , както и всички други дейности незабранени от законодателството на Република България.

2016-10-12
Промяна наименование
Името се сменя от ВАСИЛ ЦЕКОВ 86 на ИЛИЯ РУМЕНОВ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Баурене, ул. ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Враца, ул.МИНЗУХАР, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Развитие на селски туризъм, медицински и лечебен туризъм с акцент върху възможностите за персонализация (немасов, а персонален туризъм , алтернативен (селски, еко - културен и фестивален) , екстремен туризъм и спорт (за стимулиране на несезонен, немасов, а постоянен нишов туризъм), включващ и експлоатация на къщи за гости, ловен и риболовен туризъм, ресторантьорство, хотелиерство, вътрешна и външна търговия , както и всички други дейности незабранени от законодателството на Република България.
+ ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО, РАЗКРИВАНЕ НА МАГАЗИН ЗА ПРОДАЖБА НА РАЗНООБРАЗНИ СТОКИ, ПОКУПКИ НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН ВИД, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КОМИСИОННА, СПЕДИЦИОННА, СКЛАДОВА, ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ НА ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО, ПРОИЗВОДСТВО, ХОТЕЛИЕРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, РЕКЛАМНА КАКТО И ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, ВЪНШНОТЪРГОВСКА И ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКО НЕЗАБРАНЕНО ОТ ЗАКОНТЕ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма