Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ГРУПЧЕВИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201700242
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201700242 от 2023-08-28 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 8, 2011 11:39
Наименование
ГРУПЧЕВИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Транслитерация
GRUPCHEVI NEDVIZHIMI IMOTI LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, район ПРИМОРСКИ, ул. БИТОЛЯ, 6, ет. 4 Виж на картата
Контакти
Предмет на дейност
Сделки с недвижими имоти; наемни отношения; управление на недвижими имоти с инвестиционна цел; консултантски услуги; вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество; комисион... Сделки с недвижими имоти; наемни отношения; управление на недвижими имоти с инвестиционна цел; консултантски услуги; вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; рекламни и информационни услуги; транспортна дейност, строителство и ремонтна дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, след придобиване на съответни лицензи или разрешения, ако се изискват такива. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДИМИТЪР ИВАНОВ ГРУПЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДИМИТЪР ИВАНОВ ГРУПЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,820,000 лева (1,274,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ГРУПЧЕВИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ЕООД на латиница "GRUPCHEVI NEDVIZHIMI IMOTI LTD" с ЕИК/ПИК 201700242 е основана на 8 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ВИЖЪН ПЕРФЕКТ Г", но на 21 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "ГРУПЧЕВИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 1,274,000 лева.

Хронология

2011-09-08
Регистрация на фирмата

2019-04-15
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-08-21
Промяна наименование
Името се сменя от ВИЖЪН ПЕРФЕКТ Г на ГРУПЧЕВИ НЕДВИЖИМИ ИМОТИ
Промяна предмет на дейност
- Дейност по организиране на конгреси, семинари,научни форуми; Медицински услуги; Логистика в медицинската дейност и медицинските услуги;Експертна дейност; Клинични проучвания; Клинични изпитвания; Дистрибуция на медицинскиконсумативи; Оптична корекция и консултации; Консултантска дейност; Организиране на курсовеза квалификация и преквалификация; Обучение по чужди езици и разговорни умения; Обучение начужденци по български език; Организиране на програми за обмен на курсисти; Търговска дейноств страната и чужбина; Комисионна и издателска дейност, Изкупуване, преработка и търговия спродукция, включително и лично производство, в страната и чужбина; Транспортна дейност испедиция; Складова и лизингова дейност; Търговско представителство и посредничество;Хотелиерска и туристическа дейност след лицензиране; Ресторантьорство; Реклама; Строително-ремонтни услуги; Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както идруги дейности незабранени от закона.
+ Сделки с недвижими имоти; наемни отношения; управление на недвижими имоти с инвестиционна цел; консултантски услуги; вътрешна и външна търговия, търговско представителство и посредничество; комисионни сделки; рекламни и информационни услуги; транспортна дейност, строителство и ремонтна дейност, както и всяка друга дейност, която не е забранена със закон, след придобиване на съответни лицензи или разрешения, ако се изискват такива.

2023-08-28
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201700242 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма