Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ НОВА ЕРА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201703548
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 13, 2011 10:15
Наименование
АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ НОВА ЕРА
Транслитерация
AGENZIA ZA PREVODI NOVA ERA
Оборот
3,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.Княз Борис I, 196, ет. партерен Виж на картата
Предмет на дейност
преводаческа дейност, редакция на текстове, обучение на чужди езици, образователни и квалификационни курсове, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.... преводаческа дейност, редакция на текстове, обучение на чужди езици, образователни и квалификационни курсове, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕВЕНА ДЕЛЧЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 9 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕВЕНА ДЕЛЧЕВА ГЕОРГИЕВА (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 3,000 - -
2020 3,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ НОВА ЕРА ЕООД на латиница "AGENZIA ZA PREVODI NOVA ERA" с ЕИК/ПИК 201703548 е основана на 13 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "КУПИДОН 007", но на 14 Септември 2017 година то бива сменено на сегашното "АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ НОВА ЕРА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 3,000 лв.

Хронология

2011-09-13
Регистрация на фирмата

2014-01-20
Промяна наименование
Името се сменя от КУПИДОН 007 на ДЕТАН ИНВЕСТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ул. ЗЛАТЕН РОГ, бл. 5, вх. В
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ВАСИЛ КАРАГЬОЗОВ, 4, ет. 2

2015-07-09
Промяна предмет на дейност
- РЕСТОРАНТЬОРСТВО, ХОТЕЛИЕРСТВО, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА СТОКИ И ДР. ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ПРОИЗВОДСТВО НА ПРОМИШЛЕНИ, ХРАНИТЕЛНИ, СЕЛСКОСТОПАНСКИ, БИТОВИ И ДР. ВИДОВЕ СТОКИ, ПРОИЗВОДСТВО И ПРОДАЖБА НА ЦВЕТЯ, СКЛАДОВИ И ЛИЗИНГОВИ СДЕЛКИ, ПОСРЕДНИЧЕСКИ И КОМИСИОНЕРСКИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АВТОСЕРВИЗ, ВЪТРЕШЕН И МЕЖДУНАРОДЕН ТУРИЗЪМ, ПЪТНИЧЕСКИ И ТОВАРО-ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ТЪРГОВИЯ С АВТОМОБИЛИ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ, СЪВМЕСТНА ДЕЙНОСТ С ДРУГИ ФИРМИ, ОРГАНИЗАЦИИ И ЧАСТНИ ЛИЦА И ДР. ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО НА РБ, ДЕЙНОСТИТЕ ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА ЛИЦЕНЗ ИЛИ РАЗРЕШЕНИЕ СЛЕД СНАБДЯВАНЕТО С ТАКЪВ.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален , преработен и обработен вид продажба на стоки от собствено производство,покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество , комисионни , спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост , лизингови сделки , покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба ,вътрешен и международен туризъм,пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, , информационни , програмни, импресарски , преводачески или други услуги, ,търговия с автомобили и резервни части за тях, автосервиз , съвместна дейност с други фирми,организации и частни лица, детективска и охранителна дейност, дейности по разследване и издирване и др.търговски дейности незабранени от действащото законодателство на РБ.Дружеството ще извършва дейностите , включени в предмета му на дейност , за които със закон е предвиден разрешителен , лицензионен или регистрационен режим , само след получаване на съответното разрешение или регистрация.

2017-09-04
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, ВАСИЛ КАРАГЬОЗОВ, 4, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул.Княз Борис I, 196, ет. партерен
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-09-14
Промяна наименование
Името се сменя от ДЕТАН ИНВЕСТ на АГЕНЦИЯ ЗА ПРЕВОДИ НОВА ЕРА
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален , преработен и обработен вид продажба на стоки от собствено производство,покупка на ценни книги с цел да ги продаде, търговско представителство и посредничество , комисионни , спедиционни и превозни сделки, складови и лицензионни сделки, сделки с интелектуална собственост , лизингови сделки , покупка,строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба ,вътрешен и международен туризъм,пътнически и товаро-транспортни услуги в страната и чужбина, хотелиерски, туристически, рекламни, , информационни , програмни, импресарски , преводачески или други услуги, ,търговия с автомобили и резервни части за тях, автосервиз , съвместна дейност с други фирми,организации и частни лица, детективска и охранителна дейност, дейности по разследване и издирване и др.търговски дейности незабранени от действащото законодателство на РБ.Дружеството ще извършва дейностите , включени в предмета му на дейност , за които със закон е предвиден разрешителен , лицензионен или регистрационен режим , само след получаване на съответното разрешение или регистрация.
+ преводаческа дейност, редакция на текстове, обучение на чужди езици, образователни и квалификационни курсове, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма