Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДРАГ РЕНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201708004
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201708004 от 2011-09-20 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 15, 2011 14:35
Наименование
ДРАГ РЕНТ
Транслитерация
DRAG RENT LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Казичене, ул. "Серафим Стоев", 3 Виж на картата
Предмет на дейност
Наемане, преотдаване, предоставяне, покупка и продажба на леки и товарни автомобили и други превозни средства, превоз на пътници и товари със собствени и наети превозни средства, предоставян... Наемане, преотдаване, предоставяне, покупка и продажба на леки и товарни автомобили и други превозни средства, превоз на пътници и товари със собствени и наети превозни средства, предоставяне на автомобили под наем без водач, сервизна и обслужваща дейност, покупка на всякакъв вид стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, кетъринг и ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, консултантски услуги, маркетинг, мениджмънт; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други дейности, производства и услуги, незабранени със закон. Тези дейности ще се реализират в страната и чужбина, след снабдяване с лиценз или друг разрешителен акт за съответните дейности, за които се изисква такъв. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДРАГАН ТАНЕВ ГЕОРГИЕВ (свързан с 31 фирми)
Едноличен собственик на капитала
"ДРАГ ХОЛДИНГ" ЕООД (свързан с 9 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДРАГ РЕНТ ЕООД на латиница "DRAG RENT LTD." с ЕИК/ПИК 201708004 е основана на 15 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ДРАГ ИНВЕСТ", но на 9 Ноември 2023 година то бива сменено на сегашното "ДРАГ РЕНТ". Седалището на компанията се намира в с. Казичене, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2011-09-15
Регистрация на фирмата

2011-09-20
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201708004 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-08-31
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-11-10

2017-10-09
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-10-12

2019-02-07
Промяна едноличен собственик на капитала

2021-04-16
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. 29-ТИ ЯНУАРИ, 16
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. "Сердика", 11, ет. 3

2022-09-27
Промяна едноличен собственик на капитала

2023-11-09
Промяна наименование
Името се сменя от ДРАГ ИНВЕСТ на ДРАГ РЕНТ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Търговище, ул. "Сердика", 11, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, с. Казичене, ул. "Серафим Стоев", 3
Промяна предмет на дейност
- Търговия, внос и износ на горива и петролни продукти: търговия със стоки или вещи с цел продажба, препродажба в първоначален, преработен и обработен вид; внос - износ с разрешените от закона стоки; обществени, вътрешни и международни превози на пътници, товари и пощенски пратки: отдаване под наем на недвижими имоти и движими вещи; автосервизни сделки и услуги, автомобилна диагностика; проектантска, инженерингова и строителна дейност и услуги; комисионни, спедиционни, лицензионни сдилки; сделки с интелектуална собственост; ресторантьорски, хотелиерски, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; търговска и външнотърговска дейност, както и всякаква друга дейност незабранена със закон, след снабдяване с лиценз за тези от тях, за които се изисква такъв. Горните дейности ще се развиват в стараната и чужбина.
+ Наемане, преотдаване, предоставяне, покупка и продажба на леки и товарни автомобили и други превозни средства, превоз на пътници и товари със собствени и наети превозни средства, предоставяне на автомобили под наем без водач, сервизна и обслужваща дейност, покупка на всякакъв вид стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, кетъринг и ресторантьорство, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и други услуги, консултантски услуги, маркетинг, мениджмънт; покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякакви други дейности, производства и услуги, незабранени със закон. Тези дейности ще се реализират в страната и чужбина, след снабдяване с лиценз или друг разрешителен акт за съответните дейности, за които се изисква такъв.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма