Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЛАНЕТ УОТЪР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201710400
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201710400 от 2012-11-27 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 17, 2011 07:25
Наименование
ПЛАНЕТ УОТЪР
Транслитерация
PLANET WATER Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Крачимир, Двуетажна административна сграда Виж на картата
Предмет на дейност
земеделска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посреднич... земеделска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски или други услуги; лизинг, както и извършването на всякаква друга незабранена от закона търговска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Георги Костов Гривов (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Георги Костов Гривов (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЛАНЕТ УОТЪР ЕООД на латиница "PLANET WATER Ltd." с ЕИК/ПИК 201710400 е основана на 17 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МАСЕГО ГРУП", но на 10 Октомври 2012 година то бива сменено на сегашното "ПЛАНЕТ УОТЪР". Седалището на компанията се намира в с. Крачимир, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-09-17
Регистрация на фирмата

2012-10-10
Промяна наименование
Името се сменя от МАСЕГО ГРУП на ПЛАНЕТ УОТЪР
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство, отглеждане, изваряване и реализация в страната и чужбина на всички видове продукти от етерично-маслени, зърнени и фуражни култури; производствена, инженерингова, консултантска и посредническа дейност в областта на енергийната ефективност, екологията и внедряването на възобновяемите енергийни източници в строителството, обследване на енергийна ефективност,покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален,преработен или обработен вид,продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; маркетинг и мениджмънт, комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски или други услуги; лизинг, както и извършването на всякаква друга незабранена от закона търговска дейност.
+ земеделска дейност, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски или други услуги; лизинг, както и извършването на всякаква друга незабранена от закона търговска дейност.

2012-11-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Тодор Стоянов, 10, вх. 1, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Крачимир, Двуетажна административна сграда

2012-11-27
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201710400 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2013-10-24
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма