Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛОКОМОТИВЕН И ВАГОНЕН ЗАВОД 1866 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201718144
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201718144 от 2011-12-21 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
September 26, 2011 16:06
Наименование
ЛОКОМОТИВЕН И ВАГОНЕН ЗАВОД 1866
Транслитерация
LOCOMOTIVE AND WAGON PLANT 1866
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Тутракан, 100, офис-център "Булмаркет", Виж на картата
Предмет на дейност
РЕМОНТ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, РЕМОНТ НА ВЪЗЛИ И АГРЕГАТИ ОТ ПОДВИЖЕН ТЯГОВ И НЕТЯГОВ ЖЕЛЕЗОПЪТЕН СЪСТАВ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВАГОНИ И ОБОРУДВАНЕ ЗА ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ, МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ЛОКОМОТИВ... РЕМОНТ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, РЕМОНТ НА ВЪЗЛИ И АГРЕГАТИ ОТ ПОДВИЖЕН ТЯГОВ И НЕТЯГОВ ЖЕЛЕЗОПЪТЕН СЪСТАВ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВАГОНИ И ОБОРУДВАНЕ ЗА ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ, МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕМОНТ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ТЪРГОВИЯ С ЧАСТИ, АГРЕГАТИ И ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ В ЖЕЛЕЗОПЪТНИЯ ТРАНСПОРТ, ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА МАНЕВРЕНА ДЕЙНОСТ В ЖП КЛОНОВЕ И ГАРИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН МИНЧЕВ ШОПОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
"БУЛМАРКЕТ ГРУП" АД (свързан с 12 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛОКОМОТИВЕН И ВАГОНЕН ЗАВОД 1866 ЕООД на латиница "LOCOMOTIVE AND WAGON PLANT 1866" с ЕИК/ПИК 201718144 е основана на 26 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АГРИКОЛА ИМПЕКС", но на 19 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "ЛОКОМОТИВЕН И ВАГОНЕН ЗАВОД 1866". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-09-26
Регистрация на фирмата

2011-12-21
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201718144 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2017-02-20
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, Тутракан, 100
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, ул. Тутракан, 100, офис-център "Булмаркет",
Промяна едноличен собственик на капитала

2019-11-04
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно със селскостопанска техника, внос и износ, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; посреднически услуги при покупко-продажба на недвижими имоти; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; брокерски услуги; и друга дейност, незабранена от закона.
+ ПРОИЗВОДСТВО НА РАФИНИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МАСЛА, ТЪРГОВИЯ, ДИСТРИБУЦИЯ, СЪХРАНЕНИЕ И ТРАНСПОРТ НА РАСТИТЕЛНИ МАСЛА, БИОДИЗЕЛ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.

2023-01-19
Промяна наименование
Името се сменя от АГРИКОЛА ИМПЕКС на ЛОКОМОТИВЕН И ВАГОНЕН ЗАВОД 1866
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА РАФИНИРАНИ РАСТИТЕЛНИ МАСЛА, ТЪРГОВИЯ, ДИСТРИБУЦИЯ, СЪХРАНЕНИЕ И ТРАНСПОРТ НА РАСТИТЕЛНИ МАСЛА, БИОДИЗЕЛ, ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА ГИ ПРЕПРОДАДЕ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕ ЗАБРАНЕНА СЪС ЗАКОН.
+ РЕМОНТ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, РЕМОНТ НА ВЪЗЛИ И АГРЕГАТИ ОТ ПОДВИЖЕН ТЯГОВ И НЕТЯГОВ ЖЕЛЕЗОПЪТЕН СЪСТАВ, ПРОИЗВОДСТВО НА ВАГОНИ И ОБОРУДВАНЕ ЗА ЖЕЛЕЗОПЪТЕН ТРАНСПОРТ, МОДЕРНИЗИРАНЕ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, ПРОИЗВОДСТВО И РЕМОНТ НА МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ, ТЪРГОВИЯ С ЧАСТИ, АГРЕГАТИ И ГОТОВИ ИЗДЕЛИЯ В ЖЕЛЕЗОПЪТНИЯ ТРАНСПОРТ, ПРОДАЖБА И ОТДАВАНЕ ПОД НАЕМ НА ЛОКОМОТИВИ И ВАГОНИ, ИЗВЪРШВАНЕ НА МАНЕВРЕНА ДЕЙНОСТ В ЖП КЛОНОВЕ И ГАРИ И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма