Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФЛОРА ЕМ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201718335
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201718335 от 2012-06-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
September 26, 2011 16:47
Наименование
ФЛОРА ЕМ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 16, вх. В, ет. 4 Виж на картата
Има 27 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Производството на торф, производство на различни обогатени смески за нуждите на цветарския отрасъл, разфасовка и опаковка в различни количества, производство на различни декоративни храсти и сак... Производството на торф, производство на различни обогатени смески за нуждите на цветарския отрасъл, разфасовка и опаковка в различни количества, производство на различни декоративни храсти и саксийни растения, тяхната продажба, включително и износ, продажба на едро и дребно, търговия и производство на цветя, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство, производство и търговия, както и всякаква друга дейност, сделки и услуги, които не са забранени със закон (като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕМИЛ АЛЕКСАНДРОВ МИЛАНОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕНТИН АЛЕКСАНДРОВ МИЛАНОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФЛОРА ЕМ ЕООД с ЕИК/ПИК 201718335 е основана на 26 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-09-26
Регистрация на фирмата

2012-06-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201718335 на основание друго от ЗДДС

2013-01-29
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА ЦВЕТЯ, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ, СДЕЛКИ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН (КАТО ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО Е НЕОБХОДИМО ЛИЦЕНЗ, ЩЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ СЛЕД СНАБДЯВАНЕТО С ТАКЪВ).
+ Производството на торф, производство на различни обогатени смески за нуждите на цветарския отрасъл, разфасовка и опаковка в различни количества, производство на различни декоративни храсти и саксийни растения, тяхната продажба, включително и износ, продажба на едро и дребно, търговия и производство на цветя, вътрешна и външнотърговска дейност, търговско представителство, производство и търговия, както и всякаква друга дейност, сделки и услуги, които не са забранени със закон (като за дейностите, за които е необходимо лиценз, ще се извършват след снабдяването с такъв).

2013-04-30
Промяна едноличен собственик на капитала

2014-12-18
Заличаване управители

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма