Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

НОВО ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201719189
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
September 27, 2011 10:40
Наименование
НОВО ГРУП
Транслитерация
NOVO GROUP
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 8, вх. Г Виж на картата
Има 226 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предприемаческа дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултантска дейност; информационна дейност; изготвяне на инвестиционни пр... Предприемаческа дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултантска дейност; информационна дейност; изготвяне на инвестиционни проекти; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; спедиторска и транспортна дейност; импресарски и други услуги; международен транспорт със собствени и наети транспортни средства; комисионни сделки; посредническа дейност, както и всички други дейности по смисъла на ТЗ в не противоречие на ТЗ и НК, когато има разрешителен режим - след съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИКОЛА НОВОХАТКИН (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИКОЛА НОВОХАТКИН (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма НОВО ГРУП ЕООД на латиница "NOVO GROUP" с ЕИК/ПИК 201719189 е основана на 27 Септември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "АЛЕКСАНДРА ДОНИНА", но на 3 Януари 2023 година то бива сменено на сегашното "НОВО ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-09-27
Регистрация на фирмата

2023-01-03
Промяна наименование
Името се сменя от АЛЕКСАНДРА ДОНИНА на НОВО ГРУП
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Балчик, УЛ.ЧЕТВЪРТА, 26
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, бл. 8, вх. Г
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строително предприемачество, проучване, проектиране, строителна, инвеститорска, монтажна и ремонтна дейност; сделки с недвижими имоти, посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и наемни отношения; лизинг, внос, износ, реекспорт, бартерни операции, оказионна, комисионна, охранителна дейност; консултации; туроператорска дейност; пътнически и товарни услуги; вътрешна и външна търговска дейност; производство и покупко-продажба на всякакъв вид стоки и вещи с цел продажба в първоначален и преработен вид, незабранени от нормативен акт или представляващи монопол на държавата; комисионна,. спедиторска, превозна, складова и лизингова дейност; дейности на търговско представителство и търговско посредничество; откриване на фирмени, оказионни, антикварни, бутик и други видове магазини у нас и в чужбина; ресторантьорство; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски, консултантски услуги и други дейности незабранени от закона.
+ Предприемаческа дейност; маркетингови проучвания и специализиран анализ на пазари и търговски предприятия; рекламна дейност; консултантска дейност; информационна дейност; изготвяне на инвестиционни проекти; представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица; спедиторска и транспортна дейност; импресарски и други услуги; международен транспорт със собствени и наети транспортни средства; комисионни сделки; посредническа дейност, както и всички други дейности по смисъла на ТЗ в не противоречие на ТЗ и НК, когато има разрешителен режим - след съответно разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма