Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕСКЕЙП ДС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201729767
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 4, 2011 11:00
Наименование
ЕСКЕЙП ДС
Транслитерация
ESCAPE DS
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ловеч, бл. 318, вх. Г Виж на картата
Има 39 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
9329 - Други дейности, свързани с развлечение
Предмет на дейност
Извършване на посредническа дейност по наемане на лица за сезонна работа в чужбина. Хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, аниматорска, импресарска и туроператорска дейност; търговия на е... Извършване на посредническа дейност по наемане на лица за сезонна работа в чужбина. Хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, аниматорска, импресарска и туроператорска дейност; търговия на едро и дребно със стоки от всякакъв вид; търговско представителство, агентство и посредничество; вътрешна и външна търговия; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция; вътрешна и международна транспортна дейност за превоз на пътници и товари; всички видове услуги за населението, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕСИСЛАВА ВАЛЕРИЕВА БОСИЕ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕСИСЛАВА ВАЛЕРИЕВА БОСИЕ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕСКЕЙП ДС ЕООД на латиница "ESCAPE DS" с ЕИК/ПИК 201729767 е основана на 4 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ловеч, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-10-04
Регистрация на фирмата

2018-10-08
Промяна предмет на дейност
- ХОТЕЛИЕРСКА, РЕСТОРАНТЬОРСКА, ТУРИСТИЧЕСКА, АНИМАТОРСКА, ИМПРЕСАРСКА И ТУРОПЕРАТОРСКА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО СЪС СТОКИ ОТ ВСЯКАКЪВ ВИД; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, АГЕНТСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ; ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ХРАНИТЕЛНИ И ПРОМИШЛЕНИ СТОКИИ СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ; ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТЗА ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ; ВСИЧКИ ВИДОВЕ УСЛУГИ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО, КАКТО И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА И СЪГЛАСНО ИЗИСКВАНИЯТА НА ДЕЙСТВАЩОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
+ Извършване на посредническа дейност по наемане на лица за сезонна работа в чужбина. Хотелиерска, ресторантьорска, туристическа, аниматорска, импресарска и туроператорска дейност; търговия на едро и дребно със стоки от всякакъв вид; търговско представителство, агентство и посредничество; вътрешна и външна търговия; производство и търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция; вътрешна и международна транспортна дейност за превоз на пътници и товари; всички видове услуги за населението, както и всички други дейности, разрешени от закона и съгласно изискванията на действащото законодателство.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма