Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Мира Еколоджи Ейч Ар ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201730400
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 4, 2011 14:05
Наименование
Мира Еколоджи Ейч Ар
Транслитерация
"Mira Ecology HR" Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Св. Св. Кирил и Методий, 148 Виж на картата
Има 16 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предметът на дейност на дружеството е: Изграждане на инсталации за биогазове; експлоатация и поддръжка на инсталации за биогазове; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, прер... Предметът на дейност на дружеството е: Изграждане на инсталации за биогазове; експлоатация и поддръжка на инсталации за биогазове; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лизинг; подбор, обучение и отдаване под наем на персонал за страната и чужбина. Дружеството може да извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Изброените по-горе дейности могат да се осъществяват и в чужбина, доколкото не са в противоречие със законодателството в съответната страна. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Паруш Янчев Караиванов (свързан с 14 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Михаел Херман Лоренц (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Мира Еколоджи Ейч Ар ЕООД на латиница ""Mira Ecology HR" Ltd." с ЕИК/ПИК 201730400 е основана на 4 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МИРА Еколоджи", но на 8 Февруари 2018 година то бива сменено на сегашното "Мира Еколоджи Ейч Ар". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2011-10-04
Регистрация на фирмата

2017-09-19
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. "Симеоновско шосе" N 110Б, офис 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, Св. Св. Кирил и Методий, 148
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-02-08
Промяна наименование
Името се сменя от МИРА Еколоджи на Мира Еколоджи Ейч Ар
Промяна предмет на дейност
- Изграждане на инсталации за биогазове; експлоатация и поддръжка на инсталации за биогазове; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лизинг. Дружеството може да извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Изброените по-горе дейности могат да се осъществяват и в чужбина, доколкото не са в противоречие със законодателството в съответната страна.
+ Предметът на дейност на дружеството е: Изграждане на инсталации за биогазове; експлоатация и поддръжка на инсталации за биогазове; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и чужбина; производство на стоки с цел продажба; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лизинг; подбор, обучение и отдаване под наем на персонал за страната и чужбина. Дружеството може да извършва и всяка друга дейност, която не е забранена със закон. Изброените по-горе дейности могат да се осъществяват и в чужбина, доколкото не са в противоречие със законодателството в съответната страна.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма