Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Проджект ЕМ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201733484
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 5, 2011 17:18
Наименование
Проджект ЕМ
Транслитерация
"Project M"
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Братя Бъкстон", 24, ет. 2 Виж на картата
Предмет на дейност
Организиране и провеждане на курсове по чуждоезиково обучение, продажба на книги, учебници и пособия за изучаване на чужди езици, издателска дейност на учебни пособия, помагала и друга специал... Организиране и провеждане на курсове по чуждоезиково обучение, продажба на книги, учебници и пособия за изучаване на чужди езици, издателска дейност на учебни пособия, помагала и друга специализирана литература, организиране и провеждане на събития, разработка и продажба на софтуерни и аудио – визуални продукти за обучение и квалификация, вътрешно и външнотърговска дейност, внос, износ, бартерни и други търговски сделки, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост; рекламна дейност, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Всички дейности и услуги за които е необходимо предварително издаване на разрешение или лиценз за дейността ще бъдат извършвани след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Милена Тодорова Тодорова (свързан с 2 фирми)
Управител: Христо Христов Кръстев (свързан с 3 фирми)
Съдружник: МИЛЕНА ТОДОРОВА ТОДОРОВА 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Христо Христов Кръстев 100.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Проджект ЕМ ООД на латиница ""Project M"" с ЕИК/ПИК 201733484 е основана на 5 Октомври 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Блу Крос Нордик Груп", но на 11 Юли 2022 година то бива сменено на сегашното "Проджект ЕМ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Хронология

2011-10-05
Регистрация на фирмата

2022-07-11
Промяна наименование
Името се сменя от Блу Крос Нордик Груп на Проджект ЕМ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, ул. Отдих, 7А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, бул. "Братя Бъкстон", 24, ет. 2
Промяна съдружници
- Христо Христов Кръстев - 100 лв - 50.00% дял
- Рени Иванова Баева - 100 лв - 50.00% дял
+ Христо Христов Кръстев - 100 лв - 50.00% дял
+ МИЛЕНА ТОДОРОВА ТОДОРОВА - 100 лв - 50.00% дял
Промяна предмет на дейност
- Покупка- продажба на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, обработен или преработен вид, търговия, маркетингови и консултантски услуги в сферата на здравеопазването, както и всички други сделки и услуги, назабранени от закона.
+ Организиране и провеждане на курсове по чуждоезиково обучение, продажба на книги, учебници и пособия за изучаване на чужди езици, издателска дейност на учебни пособия, помагала и друга специализирана литература, организиране и провеждане на събития, разработка и продажба на софтуерни и аудио – визуални продукти за обучение и квалификация, вътрешно и външнотърговска дейност, внос, износ, бартерни и други търговски сделки, търговско представителство и посредничество, сделки с интелектуална собственост; рекламна дейност, импресарски или други услуги; лизинг, както и всяка друга дейност незабранена от закона. Всички дейности и услуги за които е необходимо предварително издаване на разрешение или лиценз за дейността ще бъдат извършвани след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма