Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АПРИНА ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201756846
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 24, 2011 13:14
Наименование
АПРИНА
Транслитерация
APRINA Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, вх. В, ет. 2 Виж на картата
Има 176 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на консултантски и други услуги, оказване на съдействие за доброволно разрешаване на спорове чрез медиация и преговори; популяризиране на методи за алтернативно разрешаване на спорове,... Предоставяне на консултантски и други услуги, оказване на съдействие за доброволно разрешаване на спорове чрез медиация и преговори; популяризиране на методи за алтернативно разрешаване на спорове, включително чрез дигитално съдържание, образователни инициативи, обучения, конференции, кампании, запис, продуциране и разпространение на подкасти, видео и аудио съдържание, издаване и разпространение на информационни и други материали; организиране на събития, участие в национални и международни форуми, свързани с доброволно разрешаване на спорове, търговско представителство и посредничество, преводи, както и всяка друга дейност незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИНА БОГОМИЛОВА ПЕТКОВА (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ИНА БОГОМИЛОВА ПЕТКОВА (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АПРИНА ЕООД на латиница "APRINA Ltd." с ЕИК/ПИК 201756846 е основана на 24 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името ""АПРИНА"", но на 21 Август 2023 година то бива сменено на сегашното "АПРИНА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-10-24
Регистрация на фирмата

2020-01-14

2023-08-21
Промяна наименование
Името се сменя от "АПРИНА" на АПРИНА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Априлци, СТАРА ПЛАНИНА, 57 Г
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. "Стефан Караджа", 7, вх. В, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ И ПРОДАЖБАТА ИМ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН И ОБРАБОТЕН ВИД; ВЪНШНОИКОНОМИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС, ИЗНОС. ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ И РЕАЛИЗАЦИЯТА ИМ; ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, МЕЖДУНАРОДЕН ТРАНСПОРТ, СПЕДИЦИОННА ДЕЙНОСТ; ХОТЕЛИЕРСТВО И ТУРИЗЪМ, ЕКСКУРЗИИ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ОРГАНИЗИРАНЕ НА РАЗВЛЕКАТЕЛНИ ПРОГРАМИ, ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ЕЛЕКТРОННИ ИГРИ /БЕЗ ХАЗАРТ/; ПОКУПКА, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; НАЕМ НА ДВИЖИМИ И НЕДВИЖИМИ ВЕЩИ; ТЪРГОВИЯ С ПЕТРОЛНИ ПРОДУКТИ; СТРОИТЕЛСТВО; СТРОИТЕЛНО РЕМОНТНА И АВТОРЕМОНТНА ДЕЙНОСТИ; ДЪРВООБРАБОТВАНЕ И ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛИ, ОХРАНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ И ДРУГИ НЕЗАБРАНЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ.
+ Предоставяне на консултантски и други услуги, оказване на съдействие за доброволно разрешаване на спорове чрез медиация и преговори; популяризиране на методи за алтернативно разрешаване на спорове, включително чрез дигитално съдържание, образователни инициативи, обучения, конференции, кампании, запис, продуциране и разпространение на подкасти, видео и аудио съдържание, издаване и разпространение на информационни и други материали; организиране на събития, участие в национални и международни форуми, свързани с доброволно разрешаване на спорове, търговско представителство и посредничество, преводи, както и всяка друга дейност незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма