Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВАНИПА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201764202
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201764202 от 2021-03-18 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС (Задължителна регистрация)
Дата на регистрация
October 28, 2011 10:46
Наименование
ВАНИПА
Транслитерация
VANIPA ЕООD
Оборот
881,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
21 служители към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Ямбол, бл. 5, вх. А, ет. 2 Виж на картата
Има 191 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Предоставяне на услуги по събиране и управление на вземания, събиране, съхраняване и разпространение на икономическа информация, консултантски услуги, представителство и посредничество на мест... Предоставяне на услуги по събиране и управление на вземания, събиране, съхраняване и разпространение на икономическа информация, консултантски услуги, представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, куриерски услуги, маркетингови проучвания и маркетингови услуги; създаване и поддържане на база данни с икономическа информация, застрахователно агентство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЯВОР ИВАНОВ ИВАНОВ (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ЯВОР ИВАНОВ ИВАНОВ 3.00 лв - 60.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: ВАНЯ ИВАНОВА ИВАНОВА 2.00 лв - 40.00% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАНЯ ИВАНОВА ИВАНОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
5 лева (5 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 881,000 43950% - -
2020 2,000 - -

Служители

Година
Служители
2021 21

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВАНИПА ООД на латиница "VANIPA ЕООD" с ЕИК/ПИК 201764202 е основана на 28 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Ямбол, а началният внесен капитал е в размер на 5 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 881,000 лв.

Хронология

2011-10-28
Регистрация на фирмата

2020-12-03
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Производство и продажба на селскостопанска продукция в суров, преработен или обработен вид. животновъдство и търговия в суров или преработен вид от животинска продукция, покупка на земеделски земи, арендуване и наемане на земеделски земи, реализация на инвестиционни проекти в областта на земеделието и туризма, вътрешно и външно търговска дейност, реекспорт, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид. производство на стоки с цел продажба, комисионна, складова, транспортна, превозна, туристическа дейност, дейност на търговско представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, посредничество или предоставяне на други услуги, сделки с интелектуална собственост, извършване на ветеринарно-медицински прегледи и манипулации, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, внос и износ по предмета на дейност, както и извършване на други дейности незабранени от Закона.
+ Предоставяне на услуги по събиране и управление на вземания, събиране, съхраняване и разпространение на икономическа информация, консултантски услуги, представителство и посредничество на местни и чуждестранни лица, куриерски услуги, маркетингови проучвания и маркетингови услуги; създаване и поддържане на база данни с икономическа информация, застрахователно агентство, както и всяка друга дейност, която не е забранена от закона, при условие, че ако се изисква разрешение или лиценз, или регистрация за извършване на някоя дейност, тази дейност ще се осъществява след получаване на такова разрешение или лиценз, съответно след извършване на такава регистрация.

2021-03-18
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201764202 на основание чл. 96 ал. 1 от ЗДДС - Задължителна регистрация

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма