Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ФОРА ФАКТОР ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201765382
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
October 31, 2011 08:03
Наименование
ФОРА ФАКТОР
Транслитерация
FORA FACTOR LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, НИКОЛАЙ ХРЕЛКОВ, 71 Виж на картата
Код на икономическа дейност
7411 - Търговия на едро и дребно
Предмет на дейност
Търговия на едро и дребно; вътрешна и външна търговска дейност; дистрибуция на стоки; посредническа дейност; търговско представителство, посредничество и агентство; производство и реализация на селс... Търговия на едро и дребно; вътрешна и външна търговска дейност; дистрибуция на стоки; посредническа дейност; търговско представителство, посредничество и агентство; производство и реализация на селскостопанска продукция; рекламна дейност, маркетингови и мениджърски услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЛИЛИЯ АЛЕКСАНДРОВНА АСПИДОВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЛИЛИЯ АЛЕКСАНДРОВНА АСПИДОВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ФОРА ФАКТОР ЕООД на латиница "FORA FACTOR LTD." с ЕИК/ПИК 201765382 е основана на 31 Октомври 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2011-10-31
Регистрация на фирмата

2018-06-07
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Аспарухово, УЛ. КИЧЕВО, 26
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Овча купел, НИКОЛАЙ ХРЕЛКОВ, 71
Промяна предмет на дейност
- посредническа дейност; покупко - продажба на недвижими имоти; посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти; поддържане, обслужване и стопанисване на жилищни сгради и домове; строителна, строително-монтажна и ремонтна дейност; вътрешна и външна търговска дейност; спедиторски услуги; транспортна дейност, включително международен транспорт и превоз; търговско представителство, посредничество и агентство; производство и реализация на селскостопанска продукция, хранителни и нехранителни стоки; регистриране и експлоатация на заведения за обществено хранене; хотелиерство, ресторантьорство и туризъм /след лиценз/; комисионна, посредническа и лизингова дейност; рекламна дейност, маркетингови и мениджърски услуги; издателска и печатарска дейност, както и всяка друга незабранена от закона дейност.
+ Търговия на едро и дребно; вътрешна и външна търговска дейност; дистрибуция на стоки; посредническа дейност; търговско представителство, посредничество и агентство; производство и реализация на селскостопанска продукция; рекламна дейност, маркетингови и мениджърски услуги, както и всяка друга незабранена от закона дейност.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма