Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЧЕУ Инженеринг България ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201768478
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201768478 от 2012-05-17 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
November 2, 2011 08:39
Наименование
ЧЕУ Инженеринг България
Транслитерация
CEU Engineering Bulgaria LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Разлив, -, -, бл. -, вх. -, ет. - Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Производство, продажба и монтаж на камини и котли на пелети и отоплителни инсталации към тях. Производство и продажба на вътрешен и международен пазар, под каквато и да е форма, на пелети за гор... Производство, продажба и монтаж на камини и котли на пелети и отоплителни инсталации към тях. Производство и продажба на вътрешен и международен пазар, под каквато и да е форма, на пелети за горене от дървесина, слама и друга растителна биомаса. Добив, преработка и продажба на дървен материал. Климатизация и вентилация, производство и монтаж на въздухoводи, строителство в Република България и чужбина, строително-монтажни работи, ел., ВиК и газови инсталации, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, строително-монтажна дейност, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, включително извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, хотелиерски услуги, в специално построени за целта помещения, ресторантьорство, кафе-аператив, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други сделки, водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лизинг, лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона, сделките ще се извършват в страната и чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Джузепе Луна (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Ч.Е.У. Конструциони Електромеканике Умбре С.Р.Л. 1,200.00 лв - 24.00% дял
Съдружник: Ива Росенова Вълчева 1,200.00 лв - 24.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: Джанкарло Палацетти 1,900.00 лв - 38.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Феличано Баззарри 700.00 лв - 14.00% дял (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЧЕУ Инженеринг България ООД на латиница "CEU Engineering Bulgaria LTD" с ЕИК/ПИК 201768478 е основана на 2 Ноември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Разлив, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2011-11-02
Регистрация на фирмата

2012-05-15

2012-05-17
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201768478 на основание друго от ЗДДС

2012-05-22
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, Странджа, 150, бл. -, вх. Б, ет. -
+ БЪЛГАРИЯ, с. Разлив, -, -, бл. -, вх. -, ет. -

2012-06-22
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Климатизация и вентилация, производство и монтаж на въздухoводи, строителство в Република България и чужбина, строително-монтажни работи, ел., ВиК и газови инсталации, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, строително-монтажна дейност, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, включително извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, хотелиерски услуги, в специално построени за целта помещения, ресторантьорство, кафе-аператив, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други сделки, водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лизинг, лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона, сделките ще се извършват в страната и чужбина.
+ Производство, продажба и монтаж на камини и котли на пелети и отоплителни инсталации към тях. Производство и продажба на вътрешен и международен пазар, под каквато и да е форма, на пелети за горене от дървесина, слама и друга растителна биомаса. Добив, преработка и продажба на дървен материал. Климатизация и вентилация, производство и монтаж на въздухoводи, строителство в Република България и чужбина, строително-монтажни работи, ел., ВиК и газови инсталации, търговия със строителни материали, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, транспортна дейност в страната и чужбина, таксиметрови услуги, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, строително-монтажна дейност, проектиране на жилищни, стопански и други сгради, вътрешна и външна търговия на едро и дребно, включително извършване на бартерни сделки с всякакъв вид стоки, които не са забранени от закона, хотелиерски услуги, в специално построени за целта помещения, ресторантьорство, кафе-аператив, бар и други в областта на общественото хранене, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други сделки, водени по търговски начин и позволени от закона, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, сделки с интелектуална собственост, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, лизинг, лицензионни сделки, както и всякакъв друг вид сделки, които не са забранени от закона, сделките ще се извършват в страната и чужбина.

2012-09-27
Промяна съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма