Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТЕНИС РАШЕВИ ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201771702
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 4, 2011 12:48
Наименование
ТЕНИС РАШЕВИ
Транслитерация
"ТENNIS RASHEVI" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. "Витоша", 146, вх. Б, ет. 6 Виж на картата
Има 42 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Спортно тренировъчна дейност, обучение по тенис, физическо възпитание, обща физическа подготовка, спортен мениджмънт и рекреация, организиране и провеждане на спортни събития и тренировъчни ... Спортно тренировъчна дейност, обучение по тенис, физическо възпитание, обща физическа подготовка, спортен мениджмънт и рекреация, организиране и провеждане на спортни събития и тренировъчни лагери, външна и вътрешна търговия, внос и износ, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Радослава Тенчева Рашева (свързан с 2 фирми)
Съдружник: РАДОСЛАВА ТЕНЧЕВА РАШЕВА 1.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР ВИКТОРОВ РАШЕВ 2.00 лв - 66.67% дял (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
3 лева (3 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТЕНИС РАШЕВИ ООД на латиница ""ТENNIS RASHEVI" Ltd." с ЕИК/ПИК 201771702 е основана на 4 Ноември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИРА ВЕНДИНГ", но на 23 Февруари 2017 година то бива сменено на сегашното "ТЕНИС РАШЕВИ". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 3 лева.

Хронология

2011-11-04
Регистрация на фирмата

2014-12-29
Промяна съдружници
- АЛЕКСАНДЪР ВИКТОРОВ РАШЕВ - 1 лв - 33.33% дял
- ИВО АНГЕЛОВ АНГЕЛОВ - 1 лв - 33.33% дял
- АСЕН КОСТАДИНОВ ИВАНОВ - 1 лв - 33.33% дял

2017-02-23
Промяна наименование
Името се сменя от ИРА ВЕНДИНГ на ТЕНИС РАШЕВИ
Промяна съдружници
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, вътрешно и външнотърговска дейност, транспортни и спедиторски услуги в страната и чужбина, търговско представителство и посредничество на местни и чуждестранни физически и юридически лица, покупко-продажба на недвижими имоти и терени, внос, износ и реекспорт на незабранени със закон стоки, сделки с интелектуална собственост, туризъм и ресторантьорство, консултантска дейност, рекламни услуги, както и всички дейности, незабранени от закона.
+ Спортно тренировъчна дейност, обучение по тенис, физическо възпитание, обща физическа подготовка, спортен мениджмънт и рекреация, организиране и провеждане на спортни събития и тренировъчни лагери, външна и вътрешна търговия, внос и износ, представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица, както и всяка друга търговска дейност, която не е забранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма