Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Групова практика за специализирана медицинска помощ по кожни болести „МАГИКА 2011 ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201772106
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 4, 2011 15:40
Наименование
Групова практика за специализирана медицинска помощ по кожни болести „МАГИКА 2011
Транслитерация
GPSMP “MAGIKA 2011
Оборот
1,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
1 служител към 2021 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ЗАПАД, бл. 43, ет. 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Извършване на доболнична специализирана медицинска помощ по кожни болести, изразяваще се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика и при необходи... Извършване на доболнична специализирана медицинска помощ по кожни болести, изразяваще се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика и при необходимост насочване за хоспитализация, предписване на лабораторни, медико-диагностични и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрола и отговорността на лекаря, извършване на експертизи за временна неработоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, провеждане на психологически изследвания, съгласно българското и/или европейско законодателство, в т.ч. психологически изследвания на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, на водачи на МПС, които дейности се извършват от лекари-специалисти самостоятелтно или с помощта на други медицински и/или немедицински специалисти, сключване на търговски сделки, съгласно българското и/или европейско законодателство за нуждите на осъществяваната медицинска дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: САНЯ ИВАНОВА ТЮФЕКЧИЕВА (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ЮЛИЯ ИЛЕВА БРЪЧКОВА 20.00 лв - 20.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: САНЯ ИВАНОВА ТЮФЕКЧИЕВА 80.00 лв - 80.00% дял (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 1,000 - -
2020 0 - -

Служители

Година
Служители
2021 1

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Групова практика за специализирана медицинска помощ по кожни болести „МАГИКА 2011 ООД на латиница "GPSMP “MAGIKA 2011" с ЕИК/ПИК 201772106 е основана на 4 Ноември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Групова практика за специализирана медицинска помощ „МАГИКА 2011", но на 18 Ноември 2011 година то бива сменено на сегашното "Групова практика за специализирана медицинска помощ по кожни болести „МАГИКА 2011". Седалището на компанията се намира в гр. Благоевград, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 1,000 лв.

Хронология

2011-11-04
Регистрация на фирмата

2011-11-18
Промяна наименование
Името се сменя от Групова практика за специализирана медицинска помощ „МАГИКА 2011 на Групова практика за специализирана медицинска помощ по кожни болести „МАГИКА 2011
Промяна предмет на дейност
- Извършване на доболнична специализирана медицинска помощ, изразяваще се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика и при необходимост насочване за хоспитализация, предписване на лабораторни, медико-диагностични и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрола и отговорността на лекаря, извършване на експертизи за временна неработоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, провеждане на психологически изследвания, съгласно българското и/или европейско законодателство, в т.ч. психологически изследвания на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, на водачи на МПС, които дейности се извършват от лекари-специалисти самостоятелтно или с помощта на други медицински и/или немедицински специалисти, сключване на търговски сделки, съгласно българското и/или европейско законодателство за нуждите на осъществяваната медицинска дейност.
+ Извършване на доболнична специализирана медицинска помощ по кожни болести, изразяваще се в диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на болни, консултации, профилактика и при необходимост насочване за хоспитализация, предписване на лабораторни, медико-диагностични и други видове изследвания, извършване на медицински дейности и манипулации под контрола и отговорността на лекаря, извършване на експертизи за временна неработоспособност, извършване на дейности по здравна промоция и профилактика, провеждане на психологически изследвания, съгласно българското и/или европейско законодателство, в т.ч. психологически изследвания на кандидати за придобиване на правоспособност за управление на МПС, на водачи на МПС, които дейности се извършват от лекари-специалисти самостоятелтно или с помощта на други медицински и/или немедицински специалисти, сключване на търговски сделки, съгласно българското и/или европейско законодателство за нуждите на осъществяваната медицинска дейност.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма