Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Клеймс Хелп България ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201778650
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201778650 от 2017-04-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 10, 2011 11:49
Наименование
Клеймс Хелп България
Транслитерация
Claims Help Bulgaria Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Драгоман, ул.РЕНЬОС, 1 Виж на картата
Предмет на дейност
Консултански дейности и услуги, дейности по посредничество между потърпевши клиенти и застрахователни компании, държавните органи, Гаранционният фонд и всички други трети лица с цел получаване н... Консултански дейности и услуги, дейности по посредничество между потърпевши клиенти и застрахователни компании, държавните органи, Гаранционният фонд и всички други трети лица с цел получаване на обезщетение, включително да представлява потърпевшите клиенти пред горепосочените лица; представителна и посредническа дейност на местни и чуждестранни физически и юридически лица, в страната и чужбина.Вътрешно и външно търговска дейност; производство и покупко - продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензии, когато такива се изискват от закона.Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МОМЧИЛ ГЕОРГИЕВ ФОТЕВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ДИМИТЪР КИРИЛОВ БЕЛЕЛИЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 42 фирми)
Съдружник: МОМЧИЛ ГЕОРГИЕВ ФОТЕВ 500.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВЛАДИМИР ВАСИЛЕВ ДИМИТРОВ (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Клеймс Хелп България ООД на латиница "Claims Help Bulgaria Ltd." с ЕИК/ПИК 201778650 е основана на 10 Ноември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ЕКО ЛАМП КОЛЕКШЪН", но на 9 Април 2020 година то бива сменено на сегашното "Клеймс Хелп България". Седалището на компанията се намира в гр. Драгоман, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-11-10
Регистрация на фирмата

2013-04-29

2014-10-10
Промяна едноличен собственик на капитала

2017-04-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201778650 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2020-04-09
Промяна наименование
Името се сменя от ЕКО ЛАМП КОЛЕКШЪН на Клеймс Хелп България
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Събиране, преработка и обезвреждане на промишлени и битови отпадъци, включително електрически лампи. Вътрешна и външна търговия, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство, посредничество и агентство на български и чуждустранни юридически и физически лица, комисионни, спедииионни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерство, ресторантьорство, предоставяне на туристически, рекламни, информационни, маркетингови и други услуги, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както да извършва всякакви други дейности и услуги незабранени съгласно българското законодателство. Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.
+ Консултански дейности и услуги, дейности по посредничество между потърпевши клиенти и застрахователни компании, държавните органи, Гаранционният фонд и всички други трети лица с цел получаване на обезщетение, включително да представлява потърпевшите клиенти пред горепосочените лица; представителна и посредническа дейност на местни и чуждестранни физически и юридически лица, в страната и чужбина.Вътрешно и външно търговска дейност; производство и покупко - продажба на всякакви други стоки или вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, както и всякакви други дейности и услуги, незабранени със закон, включително след получаване на съответните разрешения или лицензии, когато такива се изискват от закона.Дружеството може да открива клонове и представителства и да участва в дружества с местни и чуждестранни лица в страната и в чужбина.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма