Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКТИВ ШЕЪР БЪЛГАРИЯ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201789159
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2011 09:02
Наименование
АКТИВ ШЕЪР БЪЛГАРИЯ
Транслитерация
ACTIVE SHARE BULGARIA EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 26, ет. 2 Виж на картата
Има 9 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
74.90 - Други професионални дейности, некласифицирани другаде
Предмет на дейност
Консултантска дейност; организиране на лайф коучинг, консултации, курсове, проучвания, които се провеждат присъствено или онлайн; търговско представителство, комисионерска и посредническа д... Консултантска дейност; организиране на лайф коучинг, консултации, курсове, проучвания, които се провеждат присъствено или онлайн; търговско представителство, комисионерска и посредническа дейност, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина със стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба;сделки с недвижими имоти; туризъм, хотелиерство и ресторантьорство; инвеститорска и строителна дейност; транспортни и спедиторски услуги, всякакви други дейности и услуги извън предмета на дейност, съответстващи на българското законодателство и международните договорни изисквания. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕТЕЛИНА СТОИЛОВА ЯНКОВА (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ДЕТЕЛИНА СТОИЛОВА ЯНКОВА (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКТИВ ШЕЪР БЪЛГАРИЯ ЕООД на латиница "ACTIVE SHARE BULGARIA EOOD" с ЕИК/ПИК 201789159 е основана на 17 Ноември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2011-11-17
Регистрация на фирмата

2023-08-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. Девня, 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, бул. Витоша, 26, ет. 2
Промяна предмет на дейност
- ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, КОМИСИОНЕРСКА И ПОСРЕДНИЧЕСКА ДЕЙНОСТ, ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА СЪС СТОКИ И ВЕЩИ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД С ЦЕЛ ПРОДАЖБА; СДЕЛКИ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ; ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСТВО И РЕСТОРАНТЬОРСТВО; ИНВЕСТИТОРСКА И СТРОИТЕЛНА ДЕЙНОСТ; ТРАНСПОРТНИ И СПЕДИТОРСКИ УСЛУГИ, ВСЯКАКВИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ И УСЛУГИ ИЗВЪН ПРЕДМЕТА НА ДЕЙНОСТ, СЪОТВЕТСТВАЩИ НА БЪЛГАРСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ДОГОВОРНИ ИЗИСКВАНИЯ.
+ Консултантска дейност; организиране на лайф коучинг, консултации, курсове, проучвания, които се провеждат присъствено или онлайн; търговско представителство, комисионерска и посредническа дейност, търговия на едро и дребно в страната и в чужбина със стоки и вещи в първоначален, преработен или обработен вид с цел продажба;сделки с недвижими имоти; туризъм, хотелиерство и ресторантьорство; инвеститорска и строителна дейност; транспортни и спедиторски услуги, всякакви други дейности и услуги извън предмета на дейност, съответстващи на българското законодателство и международните договорни изисквания.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма