Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕТРОПОЛА ХАУС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201790108
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 17, 2011 14:15
Наименование
МЕТРОПОЛА ХАУС
Транслитерация
METROPOLA HOUSЕ
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Аксаково, Я.Я. Кусолкин, 8 Виж на картата
Предмет на дейност
Производство и търговия със земеделска продукция; Земеделие; Вътрешен и международен туризъм; Селски туризъм; Хотелиерство, ресторантьорство; Покупко-продажба, обзавеждане, отдаване под наем и ... Производство и търговия със земеделска продукция; Земеделие; Вътрешен и международен туризъм; Селски туризъм; Хотелиерство, ресторантьорство; Покупко-продажба, обзавеждане, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; Комисионни и спедиционни сделки; Рекламна дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИНА КЪНЧЕВА ИЛИЕВА (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИНА КЪНЧЕВА ИЛИЕВА 10.00 лв - 33.33% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: КОСТАДИНКА ДИМИТРОВА ИВАНОВА 20.00 лв - 66.67% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МИНА КЪНЧЕВА ИЛИЕВА (свързан с 6 фирми)
Капитал размер
30 лева (30 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕТРОПОЛА ХАУС ЕООД на латиница "METROPOLA HOUSЕ" с ЕИК/ПИК 201790108 е основана на 17 Ноември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Аксаково, а началният внесен капитал е в размер на 30 лева.

Хронология

2011-11-17
Регистрация на фирмата

2012-05-09
Промяна съдружници
- КОСТАДИНКА ДИМИТРОВА ИВАНОВА - 10 лв - 33.33% дял
- ЯНА СУШЕНОК - 10 лв - 33.33% дял
- ПЕНКА ЙОРДАНОВА ГЕОРГИЕВА - 10 лв - 33.33% дял
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерска дейност, производство и търговия с тестени и сладкарски изделия; търговско представителство и посредничество; сделки с интелектуална собственост; покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; моден дизайн; организация на кастинги; производство на видео и звукозаписи; издателска и печатарска дейност; вътрешно и външнотърговска дейност; превозни, спедиционни, рекламна, комисионна, лизингова, складова, хотелиерска, ресторантьорска, информационна дейности и предоставяне на други услуги; продажба на нови и употребявани автомобили; сервизна дейност; брокераж и и агентиране на кораби; шипшандърски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.
+ Производство и търговия със земеделска продукция; Земеделие; Вътрешен и международен туризъм; Селски туризъм; Хотелиерство, ресторантьорство; Покупко-продажба, обзавеждане, отдаване под наем и управление на недвижими имоти; Вътрешнотърговска и външнотърговска дейност; Търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина; Комисионни и спедиционни сделки; Рекламна дейност, както и всяка друга, незабранена от закона дейност.

2012-11-06
Промяна съдружници

2013-06-13
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма