Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИКТОРИЯ ЛУЛЕВА ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на July 11, 2018 09:57
ЕИК/ПИК
201791263
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2011 08:39
Наименование
ВИКТОРИЯ ЛУЛЕВА
Транслитерация
VIKTORIA LULEVA
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Долни Раковец Виж на картата
Има 35 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Строително предприемачество, туризъм в страната и чужбина, в това число - еко, селски, ловен и риболовен, хотелиерски услуги, селскостопанска дейност, туроператорска и турагентска дейност... Строително предприемачество, туризъм в страната и чужбина, в това число - еко, селски, ловен и риболовен, хотелиерски услуги, селскостопанска дейност, туроператорска и турагентска дейност, маркетинг, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, консултантски услуги информационни, програмни, рекламни и други услуги, организиране на семинари, курсове, изложби, промоции и други, вътрешна и външна търговска дейност, както и всички други търговски дейности и сделки, незабранени от закона. прочети още скрии
Физически лица търговци
ВИКТОРИЯ ГЕОРГИЕВА ЛУЛЕВА (свързан с 2 фирми)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИКТОРИЯ ЛУЛЕВА ЕТ на латиница "VIKTORIA LULEVA" с ЕИК/ПИК 201791263 е основана на 18 Ноември 2011 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в с. Долни Раковец.

Хронология

2011-11-18
Регистрация на фирмата

2012-06-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, район КРАСНА ПОЛЯНА, ж.к.ИЛИНДЕН, бул.АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 190, бл. 55, вх. Г, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 190, бл. 55, вх. Г, ет. 5

2012-06-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красна поляна, АЛЕКСАНДЪР СТАМБОЛИЙСКИ, 190, бл. 55, вх. Г, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долни Раковец
Промяна предмет на дейност
- Строително предприемачество, туризъм в страната и чужбина, в това число - еко, селски, ловен и риболовен, хотелиерски услуги, туроператорска и турагентска дейност, маркетинг, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, консултантски услуги информационни, програмни, рекламни и други услуги, организиране на семинари, курсове, изложби, промоции и други, вътрешна и външна търговска дейност, както и всички други търговски дейности и сделки, незабранени от закона.
+ Строително предприемачество, туризъм в страната и чужбина, в това число - еко, селски, ловен и риболовен, хотелиерски услуги,селскостопанска дейност, туроператорска и турагентска дейност, маркетинг, представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, консултантски услуги информационни, програмни, рекламни и други услуги, организиране на семинари, курсове, изложби, промоции и други, вътрешна и външна търговска дейност, както и всички други търговски дейности и сделки, незабранени от закона.

2018-07-11
Заличен търговец

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма