Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БГ ПАРТНЪРС ГРУП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201791288
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
November 18, 2011 08:46
Наименование
БГ ПАРТНЪРС ГРУП
Транслитерация
BG PARTNERS GROUP EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Ал. Стамболийски, 81А, ет. 1 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВТО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНА... КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВТО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪНШНА ДОСТАВКА НА УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОДАЖБА НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЛАМЕН ПЕНКОВ ТЕОДОСИЕВ (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МУАММЕР ЧАКМАКЛЪ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БГ ПАРТНЪРС ГРУП ЕООД на латиница "BG PARTNERS GROUP EOOD" с ЕИК/ПИК 201791288 е основана на 18 Ноември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ХЕРА ГРУП", но на 25 Октомври 2016 година то бива сменено на сегашното "БГ ПАРТНЪРС ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2011-11-18
Регистрация на фирмата

2015-03-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, район ТРИАДИЦА, ул.КАЛОЯН, 8, ет. 5, офис 6
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, бул. Ал. Стамболийски, 81А, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала

2016-10-04
Промяна наименование
Името се сменя от ХЕРА ГРУП на БГ ХЪНТЪРС
Промяна предмет на дейност
- ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ НА РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ТЪРГОВИЯ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ И РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ ЗА ТЯХ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С ТЕКСТИЛ И ТЕКСТИЛНИ МАТЕРИАЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СЕЛСКОСТОПАНСКИ И ЖИВОТИНСКИ СТОКИ,ЖИВОТНОВЪДСТВО, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ С АЛУМИНИЕВИ И ПВЦ ПРОФИЛИ, ПРОИЗВОДСТВО И ТЪРГОВИЯ СЪС СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ, СТРОИТЕЛНА И ПРОЕКТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗГРАЖДАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА ВЪЗОБНОВЯЕМИ ЕНЕРГИЙНИ ИЗТОЧНИЦИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВТО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ, КУРИЕРСКА И ЛОГИСТИЧНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪНШНА ДОСТАВКА НА УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОДАЖБА НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.

2016-10-25
Промяна наименование
Името се сменя от БГ ХЪНТЪРС на БГ ПАРТНЪРС ГРУП
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪНШНА ДОСТАВКА НА УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОДАЖБА НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.
+ КОНСУЛТАНТСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕВОДИ, ЛЕГАЛИЗАЦИИ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО /БЕЗ ПРОЦЕСУАЛНО/, ЕЛЕКТРОННА ТЪРГОВИЯ, ПОСРЕДНИЧЕСТВО И АГЕНСТВТО НА МЕСТНИ И ЧУЖДЕСТРАННИ ФИЗИЧЕСКИ И ЮРИДИЧЕСКИ ЛИЦА В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ВЪНШНА ДОСТАВКА НА УСЛУГИ, МАРКЕТИНГОВА И РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ, ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС - ИЗНОС, ТЪРГОВИЯ С НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ПРОДАЖБА НА ЛЕКИ И ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ, ОТДАВАНЕ НА КОЛИ ПОД НАЕМ, ВЪТРЕШНА И МЕЖДУНАРОДНА ТУРИСТИЧЕСКА, ТУРОПЕРАТОРСКА И ТРАНСПОРТНА ДЕЙНОСТ И ВСИЧКИ ДРУГИ ДЕЙНОСТИ, РАЗРЕШЕНИ ОТ ЗАКОНА.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма