Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

24 ЛОГИСТИК ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201803884
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201803884 от 2022-03-02 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
November 28, 2011 15:10
Наименование
24 ЛОГИСТИК
Транслитерация
24 LOGISTIC
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Ценово, "Шипка", 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Обработване на земеделски площи и терени; поддържане и почистване на земеделски площи и терени; заснемане на видеоклипове и снимки с фотоапарат и/или дрон с рекламна или търговска цел; продуктова фото... Обработване на земеделски площи и терени; поддържане и почистване на земеделски площи и терени; заснемане на видеоклипове и снимки с фотоапарат и/или дрон с рекламна или търговска цел; продуктова фотография; ремонт, монтаж и изработка на дървени покривни конструкции; изработка на метални изделия и конструкции;покупка на всякакви стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; сделки с интелектуална собственост; услуги, хотелиерство и ресторантьорство; заведения за обществено хранене, магазини, други дейности и услуги, незабранени от закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МЛАДЕН ГЕОРГИЕВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
МЛАДЕН ГЕОРГИЕВ НИКОЛОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма 24 ЛОГИСТИК ЕООД на латиница "24 LOGISTIC" с ЕИК/ПИК 201803884 е основана на 28 Ноември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "НАЧАЛО", но на 22 Октомври 2021 година то бива сменено на сегашното "24 ЛОГИСТИК". Седалището на компанията се намира в с. Ценово, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2011-11-28
Регистрация на фирмата

2021-10-22
Промяна наименование
Името се сменя от НАЧАЛО на 24 ЛОГИСТИК

2022-03-02
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201803884 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2023-07-11
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Ценово, "Шипка", 2
+ БЪЛГАРИЯ, с. Ценово, "Шипка", 2
Промяна предмет на дейност
- Покупка на всякакви стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица, сделки с интелектуална собственост, услуги, хотелиерство и ресторантьорство, заведения за обществено хранене, магазини, други дейности и услуги, незабранени от закона.
+ Обработване на земеделски площи и терени; поддържане и почистване на земеделски площи и терени; заснемане на видеоклипове и снимки с фотоапарат и/или дрон с рекламна или търговска цел; продуктова фотография; ремонт, монтаж и изработка на дървени покривни конструкции; изработка на метални изделия и конструкции;покупка на всякакви стоки и вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; търговско посредничество и представителство на местни и чуждестранни лица; сделки с интелектуална собственост; услуги, хотелиерство и ресторантьорство; заведения за обществено хранене, магазини, други дейности и услуги, незабранени от закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма