Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУШЕ ФРЕДЕРИК ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201825477
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 13, 2011 15:11
Наименование
БУШЕ ФРЕДЕРИК
Транслитерация
Bouchet Frederic
Оборот
9,000 лв. оборот за 2020 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Бургас, бл. 47, вх. Г, ет. партер Виж на картата
Има 281 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Ресторантьорство, експлоатация на заведения за обществено хранене, търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки, комисионерска и посредническа дейност, консултантски ус... Ресторантьорство, експлоатация на заведения за обществено хранене, търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки, комисионерска и посредническа дейност, консултантски услуги както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона. Като дейностите за които законодателството предвижда получаване на разрешение или лиценз ще се извършват след надлежно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светлана Михайловна СИТАЯ-БУШЕ (свързан с 1 фирма)
Управител: Фредерик Бернар Андре БУШЕ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Светлана Михайловна СИТАЯ-БУШЕ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: Фредерик Бернар Андре БУШЕ 1.00 лв - 50.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ФРЕДЕРИК БУШЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2020 9,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУШЕ ФРЕДЕРИК ООД на латиница "Bouchet Frederic" с ЕИК/ПИК 201825477 е основана на 13 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2020 година е в размер на 9,000 лв.

Хронология

2011-12-13
Регистрация на фирмата

2018-03-01
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строително предприемачество, строителна, строително-ремонтна и инвестиционна дейности, инвестиционно проучване и проектиране; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и тяхното менажиране; покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; отдаване на лизинг на автомобили, машини и други съоръжения, като дейности, за които съгласно българското законодателство се изисква предварително разрешение, лицензия или друг разрешителен акт, ще се осъществяват след получаването му.
+ Ресторантьорство, експлоатация на заведения за обществено хранене, търговия със стоки и услуги от всякакъв вид, внос и износ на стоки, комисионерска и посредническа дейност, консултантски услуги както и всякакви други дейности, които не са забранени от закона. Като дейностите за които законодателството предвижда получаване на разрешение или лиценз ще се извършват след надлежно разрешение.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма