Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ШОНИ 11 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201832404
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 20, 2011 09:40
Наименование
ШОНИ 11
Оборот
48,000 лв. оборот за 2014 г.
Служители
9 служители към 2014 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ. ЦАРЕВЕЦ, 7 Виж на картата
Има 31 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
строителство на сгради; строителство на сгради с цел продажба и отдаване под наем; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; покупко-продажба на недвижими имоти: посредничество пр... строителство на сгради; строителство на сгради с цел продажба и отдаване под наем; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; покупко-продажба на недвижими имоти: посредничество при всички видове туристически услуги: производство и покупка на стоки или други вещи с пел продажба: консултанска дейност: търговия със строителни материали; инженеринг; промишлен и битов дизайн; проектиране: строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; животновъдство; селскостопанско производство: преработка на селскостопанска продукция и търговия с тях; внос и износ: туризъм; хотелиерство /след лиценз /: ресторантьорство /след лиценз /: производство, преработка и реализация на суровини . материали . селскостопанска промишлена и специализирана продукция: търговска и външно търговска дейност: инженеринг; транспортни, сервизни, битови и специализирани дейности и услуги; консулти нг; лизинг; информационна обслужване; организиране и реализация на спортни, развлекателни и делови прояви, търгове и изложби, базари и др. подобни: рекламна дейност: покупка на плодове и зеленчуци и хранителни стоки с цел продажба: превозна.импресиарска. таксиметрова, оказионна, консигнационна, сервизна, комисионна, спедиторска и складова и ремонтна дейност; счетоводство; внос и износ на стоки или други вещи с цел продажба; вътрешна и външна търговия; търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция; както и други стопански и търговски дейности, които не са забранени от закона, а такива, за които се изисква разрешение на държавен орган след получаване на същото. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: СТЕФАН ИВАНЧЕВ ПЕТРОВ (свързан с 23 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТЕФАН ИВАНЧЕВ ПЕТРОВ (свързан с 23 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2014 48,000 2.13% - -
2013 47,000 23.68% - -
2012 38,000 - -
2011 0 - -

Служители

Година
Служители
2014 9 -10%
2013 10
2012 10

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ШОНИ 11 ЕООД с ЕИК/ПИК 201832404 е основана на 20 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2014 година е в размер на 48,000 лв. което е с 2% повече от предходната 2013 година (47,000 лв.), а средният годишен ръст е 13%.

Хронология

2011-12-20
Регистрация на фирмата

2013-02-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Одесос, ул. „Трайко Китанчев", 21, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, УЛ. ЦАРЕВЕЦ, 7
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ПОКУПКА НА СТОКИ ИЛИ ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА; ПРОИЗВОДСТВО, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И СЕЛСКОСТОПАНСКИ; ПРОДАЖБА НА СТОКИ ОТ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО; СПЕЦИАЛИЗИРАНИ СТРОИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ – ИЗОЛАЦИОННИ УСЛУГИ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО /без инвестиционно посредничество/; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ; СКЛАДОВИ СДЕЛКИ; ЛИЦЕНЗИОННИ СДЕЛКИ; СТОКОВ КОНТРОЛ; СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; УСЛУГИ В ОБЛАСТТА НА БИТА, ПРОМИШЛЕНОСТТА И СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ХОТЕЛИЕРСКИ /след лиценз/, ТУРИСТИЧЕСКИ /след лиценз/, РЕКЛАМНИ, ИНФОРМАЦИОННИ, ПРОГРАМНИ, ИМПРЕСАРСКИ, КОНСУЛТАНТСКИ, ИНЖЕНЕРИНГОВИ ИЛИ ДРУГИ УСЛУГИ; ПОКУПКА, СТРОЕЖ ИЛИ ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА /след лиценз/; ЛИЗИНГ; ПРЕВОЗ НА ПЪТНИЦИ И ТОВАРИ ПО СУША, ВЪЗДУХ И ВОДА /след лиценз/; КАКТО И ВСИЧКИ ПОЗВОЛЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЕЙНОСТИ, КАТО ЗА ДЕЙНОСТИТЕ, ЗА КОИТО СЕ ИЗИСКВА РАЗРЕШЕНИЕ ИЛИ ЛИЦЕНЗ, СЛЕД ПОЛУЧАВАНЕ НА НАДЛЕЖНИТЕ ТАКИВА.
+ строителство на сгради; строителство на сгради с цел продажба и отдаване под наем; посредническа дейност при покупко-продажба на недвижими имоти; покупко-продажба на недвижими имоти: посредничество при всички видове туристически услуги: производство и покупка на стоки или други вещи с пел продажба: консултанска дейност: търговия със строителни материали; инженеринг; промишлен и битов дизайн; проектиране: строителство и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; животновъдство; селскостопанско производство: преработка на селскостопанска продукция и търговия с тях; внос и износ: туризъм; хотелиерство /след лиценз /: ресторантьорство /след лиценз /: производство, преработка и реализация на суровини . материали . селскостопанска промишлена и специализирана продукция: търговска и външно търговска дейност: инженеринг; транспортни, сервизни, битови и специализирани дейности и услуги; консулти нг; лизинг; информационна обслужване; организиране и реализация на спортни, развлекателни и делови прояви, търгове и изложби, базари и др. подобни: рекламна дейност: покупка на плодове и зеленчуци и хранителни стоки с цел продажба: превозна.импресиарска. таксиметрова, оказионна, консигнационна, сервизна, комисионна, спедиторска и складова и ремонтна дейност; счетоводство; внос и износ на стоки или други вещи с цел продажба; вътрешна и външна търговия; търговия с хранителни и промишлени стоки и селскостопанска продукция; както и други стопански и търговски дейности, които не са забранени от закона, а такива, за които се изисква разрешение на държавен орган след получаване на същото.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма