Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БГ КЪНСТРЪКШЪН ГРУП ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201834743
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201834743 от 2023-06-13 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 22, 2011 08:45
Наименование
БГ КЪНСТРЪКШЪН ГРУП
Транслитерация
BG CONSTRUCTION GROUP LTD
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Искър, бл. 516, вх. Г, ет. 7 Виж на картата
Има 44 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
строителство, инвестиционни проекти и услуги, консултански услуги проектиране, вътрешна и външна търговия, изкупуване и преработване на промишлена и селскостопанска продукция, превозна, ко... строителство, инвестиционни проекти и услуги, консултански услуги проектиране, вътрешна и външна търговия, изкупуване и преработване на промишлена и селскостопанска продукция, превозна, комисионна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки и други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, международен и вътрешен туризъм, хотелиерска, рекламна, комисионна, складова и лизингова дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност и услуги, които не са забранени със закон или друг нормативен акт. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТРАНКА ИВАНОВА ДРАМОВА (свързан с 2 фирми)
Управител: ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ ДРАМОВ (свързан с 3 фирми)
Съдружник: ПЕТРАНКА ИВАНОВА ДРАМОВА 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 2 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ ЗЛАТКОВ ДРАМОВ 25.00 лв - 50.00% дял (свързан с 3 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БГ КЪНСТРЪКШЪН ГРУП ООД на латиница "BG CONSTRUCTION GROUP LTD" с ЕИК/ПИК 201834743 е основана на 22 Декември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "БУЛДРАМПЛОД", но на 25 Септември 2018 година то бива сменено на сегашното "БГ КЪНСТРЪКШЪН ГРУП". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2011-12-22
Регистрация на фирмата

2018-09-25
Промяна наименование
Името се сменя от БУЛДРАМПЛОД на БГ КЪНСТРЪКШЪН ГРУП
Промяна предмет на дейност
- ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА ТЪРГОВИЯ, ИЗКУПУВАНЕ И ПРЕРАБОТВАНЕ НА ПРОМИШЛЕНА И СЕЛСКОСТОПАНСКА ПРОДУКЦИЯ, ПРЕВОЗНА, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ; ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; ПОКУПКА НА СТОКИ И ДРУГИ ВЕЩИ С ЦЕЛ ДА СЕ ПРОДАДАТ В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕН ВИД, МЕЖДУНАРОДЕН И ВЪТРЕШЕН ТУРИЗЪМ, ХОТЕЛИЕРСКА, РЕКЛАМНА, КОМИСИОННА, СКЛАДОВА И ЛИЗИНГОВА ДЕЙНОСТ, СТРОЕЖ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ДЕЙНОСТ И УСЛУГИ, КОИТО НЕ СА ЗАБРАНЕНИ СЪС ЗАКОН ИЛИ ДРУГ НОРМАТИВЕН АКТ.
+ строителство, инвестиционни проекти и услуги, консултански услуги проектиране, вътрешна и външна търговия, изкупуване и преработване на промишлена и селскостопанска продукция, превозна, комисионна, складова и лизингова дейност; търговско представителство и посредничество; покупка на стоки и други вещи с цел да се продадат в първоначален, преработен или обработен вид, международен и вътрешен туризъм, хотелиерска, рекламна, комисионна, складова и лизингова дейност, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и всякаква друга дейност и услуги, които не са забранени със закон или друг нормативен акт.

2023-06-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201834743 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма