Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

БУУСТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201834939
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201834939 от 2012-01-31 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
December 22, 2011 10:15
Наименование
БУУСТ
Транслитерация
BOOST LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Чернево, ул. РАЙНА КНЯГИНЯ, 8 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, спедиционни, складови и превозни сделки, хот... Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, спедиционни, складови и превозни сделки, хотелиерски и туристически услуги /след получаването на съответен лиценз/, търговия с акцизни стоки вкл. алкохол и цигари /след получаването на лиценз/, ресторантьорство, кафе-аператив, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, експорт, импорт и реекспорт на стоки, покупки, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по нататъшна експлоатация. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, валутни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, маркетинг. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: НЕДЯЛКА МАРИЙКОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: РОСТИСЛАВ ЙОРДАНОВ ЙОРДАНОВ 20.00 лв - 33.33% дял (свързан с 3 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: МИРОСЛАВ ДИМИТРОВ ГЕНЧЕВ 20.00 лв - 33.33% дял (свързан с 6 фирми)
ЗАЛИЧЕН Съдружник: ЯНА ТОНЧЕВА КОЛЕВА 20.00 лв - 33.33% дял (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
НЕДЯЛКА МАРИЙКОВА ДИМИТРОВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
60 лева (60 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма БУУСТ ЕООД на латиница "BOOST LTD" с ЕИК/ПИК 201834939 е основана на 22 Декември 2011 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в с. Чернево, а началният внесен капитал е в размер на 60 лева.

Хронология

2011-12-22
Регистрация на фирмата

2012-01-31
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201834939 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2012-03-09

2020-05-15
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, район ОДЕСОС, ул. СТРУГА, 27, ет. 5
+ БЪЛГАРИЯ, с. Чернево, ул. РАЙНА КНЯГИНЯ, 8
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ООД на ЕООД
Заличаване съдружници
Промяна предмет на дейност
- Реклама и търговия с промишлени и хранителни стоки, стоки за населението; металообработване и услуги по металообработване; покупка на стоки и други вещи от всякакъв вид с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид, както на територията на Република България, така и в чужбина; продажба на стоки от собствено производство в страната и чужбина; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; издаване на минителници и записи на заповед; складови сделки; лицензионни сделки; извършване на стоков контрол; превоз на стоки и товари в страната и в чужбина; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; производство на игрални анимационни филми, скечове и телевизионни шоу програми; музикални видеоклипове, както и всяка друга дейност, която не е забранена изрично от закона.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел препродажбата им в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, спедиционни, складови и превозни сделки, хотелиерски и туристически услуги /след получаването на съответен лиценз/, търговия с акцизни стоки вкл. алкохол и цигари /след получаването на лиценз/, ресторантьорство, кафе-аператив, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, експорт, импорт и реекспорт на стоки, покупки, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или по нататъшна експлоатация. Покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, покупка на стоки или други вещи с цел да ги продаде в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, валутни сделки, складови сделки, лицензионни сделки, стоков контрол, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги, лизинг, маркетинг.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма