Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ИНТЕРАКТИВ.ЕС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201836712
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 23, 2011 10:55
Наименование
ИНТЕРАКТИВ.ЕС
Транслитерация
INTERAKTIV.EU
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Русе, "Йосиф Цанков", 54А Виж на картата
Код на икономическа дейност
4778 - Търговия на дребно с други нехранителни стоки
Предмет на дейност
Извършване на посредническа дейност по наемане на работници за страната и чужбина. Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и п... Извършване на посредническа дейност по наемане на работници за страната и чужбина. Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, туристическа, комисионна, транспортна, товаро-разтоварна, таксиметрова, строително-монтажна, забавни и спортни игри и съоръжения, информационна, рекламна, снабдителска, складова, ресторантьорство, спортни и счетоводни услуги на населението. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АНЕЛИЯ СТЕФАНОВА ДАНЕВА (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АНЕЛИЯ СТЕФАНОВА ДАНЕВА (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ИНТЕРАКТИВ.ЕС ЕООД на латиница "INTERAKTIV.EU" с ЕИК/ПИК 201836712 е основана на 23 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Русе, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Хронология

2011-12-23
Регистрация на фирмата

2011-12-30
Промяна предмет на дейност
- Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, туристическа, комисионна, транспортна, товаро-разтоварна, таксиметрова, строително-монтажна, забавни и спортни игри и съоръжения, информационна, рекламна, снабдителска, складова, ресторантьорство, спортни и счетоводни услуги на населението.
+ Извършване на посредническа дейност по наемане на работници за страната и чужбина. Търговия на дребно и едро с хранителни, промишлени и всякакви видове други стоки, търговско представителство и посредничество в страната и чужбина, предприемаческа, превозна, хотелиерска, туристическа, комисионна, транспортна, товаро-разтоварна, таксиметрова, строително-монтажна, забавни и спортни игри и съоръжения, информационна, рекламна, снабдителска, складова, ресторантьорство, спортни и счетоводни услуги на населението.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма