Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АКСЕС ПОЙНТ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201841314
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
December 28, 2011 14:07
Наименование
АКСЕС ПОЙНТ
Транслитерация
ACCESS POINT
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, -, -, бл. 204, вх. 3, ет. - Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Внос, износ и търговия с плодове и зеленчуци в необработен, обработен, замразен, опакован и всякакъв друг вид. Внос, износ и търговия на едро със захар – нерафинирана, рафинирана и пакетир... Внос, износ и търговия с плодове и зеленчуци в необработен, обработен, замразен, опакован и всякакъв друг вид. Внос, износ и търговия на едро със захар – нерафинирана, рафинирана и пакетирана /непреработена и преработена/. Отглеждане на малини. Транспорт – вътрешен и международен. Внос, износ и търговия със стоки в областта на видеонаблюдение, контрол на достъп, ЛЕД и електронни компоненти, соларни панели, инвертери и батерии, вятърни турбини. Консултантски и рекламни услуги, мениджмънт, маркетинг и пазарни проучвания. Представителство на чуждестранни дружества в Република България и извън Република България и на български дружества в чужбина, както и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, както и всякаква друга дейност незабранена със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Зоран Бежанович (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Зоран Бежанович (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АКСЕС ПОЙНТ ЕООД на латиница "ACCESS POINT" с ЕИК/ПИК 201841314 е основана на 28 Декември 2011 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Хронология

2011-12-28
Регистрация на фирмата

2017-01-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Лозенец, бул. АРСЕНАЛСКИ, 91, вх. А, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, -, -, бл. 204, вх. 3, ет. -
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Внос, износ и търговия на стоки в областта на видеонаблюдение, контрол на достъп, ЛЕД и електронни компоненти, соларни панели, инвертери и батерии, вятърни турбини, консултантски услуги, маркетингови пазарни проучвания, представителство на чуждестранни фирми в Република България и извън Република България и на български фирми в чужбина, както и търговия със всякакъв вид стоки и услуги и всички други дейности, незабранени от действащото законодателство.
+ Внос, износ и търговия с плодове и зеленчуци в необработен, обработен, замразен, опакован и всякакъв друг вид. Внос, износ и търговия на едро със захар – нерафинирана, рафинирана и пакетирана /непреработена и преработена/. Отглеждане на малини. Транспорт – вътрешен и международен. Внос, износ и търговия със стоки в областта на видеонаблюдение, контрол на достъп, ЛЕД и електронни компоненти, соларни панели, инвертери и батерии, вятърни турбини. Консултантски и рекламни услуги, мениджмънт, маркетинг и пазарни проучвания. Представителство на чуждестранни дружества в Република България и извън Република България и на български дружества в чужбина, както и търговия с всякакъв вид стоки и услуги, както и всякаква друга дейност незабранена със закон.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма