Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СЪНДЕЙ ТАКТИКЪЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201847210
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201847210 от 2014-05-12 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
January 6, 2012 09:36
Наименование
СЪНДЕЙ ТАКТИКЪЛ
Транслитерация
SUNDAY TACTICAL LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ГЕО МИЛЕВ, 4 Виж на картата
Има 11 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връ... Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връзките с обществеността; Покупка, ремонт, строеж, саниране и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; Посреднически услуги и консултации при сделки с недвижими имоти и наемни отношения; Управление на недвижими имоти; Строителство на сгради и строителни съоръжения; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, турагентска и туроператорска дейност (след получаване на необходимите разрешителни); Придобиване и управление на търговски дружества или дружествени дялове; Консултантски услуги. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: МИЛЕН СТАНЧЕВ СТАНКОВ (свързан с 75 фирми)
Едноличен собственик на капитала
МИЛЕН СТАНЧЕВ СТАНКОВ (свързан с 75 фирми)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СЪНДЕЙ ТАКТИКЪЛ ЕООД на латиница "SUNDAY TACTICAL LTD." с ЕИК/ПИК 201847210 е основана на 6 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СИМТИ ГЪНС", но на 9 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "СЪНДЕЙ ТАКТИКЪЛ". Седалището на компанията се намира в гр. Варна, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-01-06
Регистрация на фирмата

2013-02-15
Промяна наименование
Името се сменя от СИМТИ ГЪНС на ТОПЛИСТ БГ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, м-ст МАНАСТИРСКИ РИД, 1, бл. 903
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, М-СТ МАНАСТИРСКИ РИД, 1, бл. 903

2014-04-09
Промяна наименование
Името се сменя от ТОПЛИСТ БГ на СЪНДЕЙ ТАКТИКЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, М-СТ МАНАСТИРСКИ РИД, 1, бл. 903
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. РОЗА, 21 А
Промяна предмет на дейност
- Посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина, рекламна дейност, вътрешно-търговска дейност и външноикономическа дейност; покупка, проектиране; строеж, реконструиране, саниране и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба или отдаването им под наем; цялостно поддържане и управление на собствени или наети недвижими имоти с цел отдаването им под наем или пренаемането им; придобиване и управление на търговски дружества или дружествени дялове.
+ Търговска дейност в страната и чужбина, включително и по електронен път; Търговско представителство и посредничество; Сделки с интелектуална собственост, рекламни услуги и услуги в областта на връзките с обществеността; Покупка, ремонт, строеж, саниране и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и отдаване под наем; Посреднически услуги и консултации при сделки с недвижими имоти и наемни отношения; Управление на недвижими имоти; Строителство на сгради и строителни съоръжения; Комисионна, спедиционна, складова и лизингова дейност; Транспортна, хотелиерска, ресторантьорска, туристическа дейност, турагентска и туроператорска дейност (след получаване на необходимите разрешителни); Придобиване и управление на търговски дружества или дружествени дялове; Консултантски услуги.

2014-05-12
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201847210 на основание друго от ЗДДС

2018-02-05
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Приморски, ул. РОЗА, 21 А
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Варна, р-н Младост, ГЕО МИЛЕВ, 4
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма