Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КАМЕЛИЯ ФЛАУЪРС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201858954
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201858954 от 2013-11-06 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
January 17, 2012 16:46
Наименование
КАМЕЛИЯ ФЛАУЪРС
Транслитерация
KAMELIA FLOWERS
Оборот
41,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Плевен, ВАСИЛ АПРИЛОВ, 30 Виж на картата
Контакти
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ
Предмет на дейност
Търговия и производство, внос и износ на цветя, растения, торове, почвени смеси, семена и луковици, Търговия със стоки от всякакъв вид , в прясно и преработено състояние, включително т... Търговия и производство, внос и износ на цветя, растения, торове, почвени смеси, семена и луковици, Търговия със стоки от всякакъв вид , в прясно и преработено състояние, включително такива собствено производство, с и без посредник в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, разкриване на аграрна аптека.покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Шивашки, дърводелски и фризьорски услуги, пътнически, таксиметрови и товаро - транспортни услуги в страната и чужбина, автосервизни, битови и строителни услуги.Туристически, туроператорски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми.Извършване на комисионна, спедиционна и складова дейност, както и външнотърговска дейност във връзка със заявения предмет на дейност. Фото и видео услуги, Консултантска дейност и консултантски услуги, включително и в областта на селското стопанство, извършване на агроуслуги и откриване и дейност с агроаптека, търговия с изкуствени и естествени торове и почвени смеси. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДОЙЧИН ЙОРДАНОВ ВЛАДИМИРОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ДОЙЧИН ЙОРДАНОВ ВЛАДИМИРОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
20 лева (20 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 41,000 28.13% - -
2020 32,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КАМЕЛИЯ ФЛАУЪРС ЕООД на латиница "KAMELIA FLOWERS" с ЕИК/ПИК 201858954 е основана на 17 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. Плевен, а началният внесен капитал е в размер на 20 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 41,000 лв.

Хронология

2012-01-17
Регистрация на фирмата

2012-08-30
Промяна предмет на дейност
- Търговия и производство, внос и износ на цветя, растения, торове, почвени смеси, семена и луковици, Търговия със стоки от всякакъв вид, в прясно и преработено съетояние, включително такива собствено производство, с и без посредник в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, разкриване на аграрна аптека. Покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. Шивашки, дърводелски и фризьорски услуги, пътнически, таксиметрови и товаро -транспортни услуги в страната и чужбина, автосервизни, битови и строителни услуги. Туристически, туроператорски , хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Търговско представителство / без процесуално/ и посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми. Извършване на комисионна, спедиционна и складова дейност, както и външнотьрговска дейност във връзка със заявения предмет на дейност. Фото и видео услуги в страната и чужбина.
+ Търговия и производство, внос и износ на цветя, растения, торове, почвени смеси, семена и луковици, Търговия със стоки от всякакъв вид , в прясно и преработено състояние, включително такива собствено производство, с и без посредник в страната и чужбина, внос и износ на стоки и услуги, разкриване на аграрна аптека.покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.Шивашки, дърводелски и фризьорски услуги, пътнически, таксиметрови и товаро - транспортни услуги в страната и чужбина, автосервизни, битови и строителни услуги.Туристически, туроператорски, хотелиерски, ресторантьорски, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги. Търговско представителство /без процесуално/ и посредничество на местни и чуждестранни лица и фирми.Извършване на комисионна, спедиционна и складова дейност, както и външнотърговска дейност във връзка със заявения предмет на дейност. Фото и видео услуги, Консултантска дейност и консултантски услуги, включително и в областта на селското стопанство, извършване на агроуслуги и откриване и дейност с агроаптека, търговия с изкуствени и естествени торове и почвени смеси.

2013-11-06
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201858954 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма