Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЗАЛОЖНА КЪЩА КАМЕО - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ ЕТ

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 6, 2016 15:04
ЕИК/ПИК
201866495
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 24, 2012 16:37
Наименование
ЗАЛОЖНА КЪЩА КАМЕО - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Белово, Йордан Говедаров, 18 Виж на картата
Предмет на дейност
Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършва... Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след получаване на необходимите разрешения и лицензи/. прочети още скрии
Физически лица търговци
СТАНИСЛАВ ГЕОРГИЕВ ВАКЛИНОВ (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЗАЛОЖНА КЪЩА КАМЕО - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ ЕТ с ЕИК/ПИК 201866495 е основана на 24 Януари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТАЙНА - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ", но на 2 Март 2012 година то бива сменено на сегашното "ЗАЛОЖНА КЪЩА КАМЕО - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ". Седалището на компанията се намира в гр. Белово.

Хронология

2012-01-24
Регистрация на фирмата

2012-03-02
Промяна наименование
Името се сменя от СТАЙНА - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ на ЗАЛОЖНА КЪЩА КАМЕО - СТАНИСЛАВ ВАКЛИНОВ
Промяна предмет на дейност
- Търговия на едро и дребно, продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; производство, изкупуване, преработка, съхранение и реализация на хранителни, промишлени стоки и предмети за бита; доставка на продукти и услуги, свързани с персонални компютри, вътрешно и външнотърговска дейност – внос или износ на стоки, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.
+ Предоставяне на парични заеми, обезпечени със залог върху движими вещи, както и извършване на други търговски сделки, когато това е необходимо във връзка с осъществяване на дейността, извършване на сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия с и от тях /след получаване на необходимите разрешения и лицензи/.

2016-04-06
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма