Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПИКС ХОУМС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201875291
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 27, 2012 10:09
Наименование
ПИКС ХОУМС
Транслитерация
„PIX HOMES” Ltd.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Марково, УЛ. ПОДЕМ, 24 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Извършване в страната и чужбина на: посреднически услуги при покупко -продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; дизайн, покупка, строеж, реконструкция, обзавеждане на недвижим... Извършване в страната и чужбина на: посреднически услуги при покупко -продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; дизайн, покупка, строеж, реконструкция, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; търговско представителство и посредничество: търговия на строителни материали и суровини, транспортна дейност, строително-ремонтна дейност, строително-предприемаческа дейност и маркетинг; комисионна, рекламна дейност, организиране на събития , осигуряване на офиси, офис оборудване и материали, предприемаческа дейност, икономически, финансови и административни услуги; производство, монтаж и търговия на софтуерни продукти, търговия с интелектуална собственост. търговска дейност на едро и дребно, производство на стоки, внос, износ и реекспорт; търговско представителство и посредничество, производство на стоки, спедиционна, складова и лизингова дейност; сделки с интелектуална собственост, консултантски услуги, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, селскостопанска дейност както и с всички дейности на територията на страната, незабранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ СТЕФАНОВ ПАШОВ (свързан с 2 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ГЕОРГИ СТЕФАНОВ ПАШОВ (свързан с 2 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПИКС ХОУМС ЕООД на латиница "„PIX HOMES” Ltd." с ЕИК/ПИК 201875291 е основана на 27 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "МЕНЕВРА", но на 12 Април 2023 година то бива сменено на сегашното "ПИКС ХОУМС". Седалището на компанията се намира в с. Марково, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-01-27
Регистрация на фирмата

2023-04-12
Промяна наименование
Името се сменя от МЕНЕВРА на ПИКС ХОУМС
Промяна предмет на дейност
- Фризьоро-бръснарски и козметични услуги, търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени CTOКИ, производство и търговия със селскостопанска продукция, хотелиерство и ресторантьорство, внос, износ и реекспорт на стоки, строително-предприемаческа дейност и строително-ремонтна дейност, педагогическа и социална дейност, посредническа, комисионна и рекламна дейност, извършване на всякакъв вид дейности и услуги, разрешени от действащото в Република България законодателство.
+ Извършване в страната и чужбина на: посреднически услуги при покупко -продажба, замяна и отдаване под наем на недвижими имоти; дизайн, покупка, строеж, реконструкция, обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба и/или отдаване под наем; търговско представителство и посредничество: търговия на строителни материали и суровини, транспортна дейност, строително-ремонтна дейност, строително-предприемаческа дейност и маркетинг; комисионна, рекламна дейност, организиране на събития , осигуряване на офиси, офис оборудване и материали, предприемаческа дейност, икономически, финансови и административни услуги; производство, монтаж и търговия на софтуерни продукти, търговия с интелектуална собственост. търговска дейност на едро и дребно, производство на стоки, внос, износ и реекспорт; търговско представителство и посредничество, производство на стоки, спедиционна, складова и лизингова дейност; сделки с интелектуална собственост, консултантски услуги, вътрешен и международен туризъм, хотелиерство и ресторантьорство, селскостопанска дейност както и с всички дейности на територията на страната, незабранени от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма