Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТРЕМАТА ООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201875687
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
January 27, 2012 11:03
Наименование
ТРЕМАТА
Транслитерация
“TREMATA” Ltd.
Оборот
0 лв. оборот за 2013 г.
Служители
2 служители към 2013 г.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 504, вх. Г, ет. 1 Виж на картата
Има 70 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Консултантска дейност, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рек... Консултантска дейност, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЕГВАРТ ЙОАХИМ ЮПЕ (свързан с 1 фирма)
Съдружник: ЕГВАРТ ЙОАХИМ ЮПЕ 6.00 лв - 60.00% дял (свързан с 1 фирма)
Съдружник: АЛЕКСАНДЪР ШПРЕНГЕР 4.00 лв - 40.00% дял (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ЕГВАРТ ЙОАХИМ ЮПЕ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
10 лева (10 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2013 0 - -
2012 3,000 - -
2011 0 - -

Служители

Година
Служители
2013 2
2012 2

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТРЕМАТА ООД на латиница "“TREMATA” Ltd." с ЕИК/ПИК 201875687 е основана на 27 Януари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СТИЛ М и М", но на 29 Юли 2019 година то бива сменено на сегашното "ТРЕМАТА". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 10 лева.

Оборота на фирмата за 2013 година е в размер на 0 лв.

Хронология

2012-01-27
Регистрация на фирмата

2016-12-19
Промяна наименование
Името се сменя от СТИЛ М и М на КЪЩА ЗА ГОСТИ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, бл. 111, вх. В, ет. 4
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВСИЧКИ ВИДОВЕ ШИВАШКИ УСЛУГИ.ОРГАНИЗИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА КУРСОВЕ ЗАМОДЕЛИЕРИ.ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ТЪРГОВИЯ И ПРОИЗВОДСТВО НА ТЕКСТИЛНИ ИЗДЕЛИЯ.ПОКУПКА НА СТОКИ И ВЕЩИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА В ПЪРВОНАЧАЛЕН, ПРЕРАБОТЕН ИЛИ ОБРАБОТЕНВИД.СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ НА СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ.ПРОИЗВОДСТВО НА СТОКИ С ЦЕЛ ПРОДАЖБА, ВНОС, ИЗНОС, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ЛИЦЕНЗИОННАДЕЙНОСТ.РЕХАБИЛИТАЦИЯ, КИНЕЗИТЕРАПИЯ, МАСАЖИ, СПА ПРОЦЕДУРИ. РЕСТОРАНТЬОРСТВО И КАФЕТЕРИЯ КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА ТЪРГОВСКА И СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, селски туризъм, туроператорска дейност, превоз на пътници и товари, строителство на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем и всички дейности, свързани с него, покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, рекламна и информационна дейност и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе(след допълнителна регистрация, получаване на разрешение или лиценз за дейностите, за които се изискват такива).

2016-12-27
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1

2019-07-29
Промяна наименование
Името се сменя от КЪЩА ЗА ГОСТИ на ТРЕМАТА
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, с. Долна Малина, пл. РОДОЛЮБИЕ, 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Люлин, бл. 504, вх. Г, ет. 1
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Хотелиерство, ресторантьорство, туризъм, селски туризъм, туроператорска дейност, превоз на пътници и товари, строителство на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем и всички дейности, свързани с него, покупка на стоки или други вещи с цел да бъдат препродадени в първоначален, преработен или обработен вид, рекламна и информационна дейност и всяка друга дейност, която по предмет и обем изисква да бъде извършвана по търговски начин и не е забранена за осъществяване от българското законодателство, дори и да не е изброена по-горе(след допълнителна регистрация, получаване на разрешение или лиценз за дейностите, за които се изискват такива).
+ Консултантска дейност, търговия, производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни и превозни сделки, хотелиерски, ресторантьорски, туристически, рекламни, информационни, програмни и импресарски услуги, лизинг, внос и износ на стоки и всички други сделки и услуги, които не са забранени със закон.

2019-10-24
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма