Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

АБСОЛЮТ ТРЕЙДИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201901373
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201901373 от 2012-04-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 3, 2012 09:18
Наименование
АБСОЛЮТ ТРЕЙДИНГ
Транслитерация
ABSOLUTE TRADING EOOD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Сердика, ул. "Цар Самуил", 124-128, секция В, магазин 7 Виж на картата
Предмет на дейност
Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; финансови консултации; счетоводни услуги; митническо агентство; транспортна, ... Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; финансови консултации; счетоводни услуги; митническо агентство; транспортна, спедиционна дейност; търговия, производство и преработка на промишлени и селскостопански стоки; предприемачество и сделки с недвижими имоти, рекламна и маркетингова дейност, научно-изследователска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон (дейностите за които се изисква лиценз, ще бъдат извършвани след предоставянето на такъв). прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ИВАНКА СВЕТОСЛАВОВА КОЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
ИВАНКА СВЕТОСЛАВОВА КОЛЕВА (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма АБСОЛЮТ ТРЕЙДИНГ ЕООД на латиница "ABSOLUTE TRADING EOOD" с ЕИК/ПИК 201901373 е основана на 3 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-02-03
Регистрация на фирмата

2012-04-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201901373 на основание друго от ЗДДС

2012-07-23
Промяна предмет на дейност
- Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; финансови консултации; счетоводни услуги; митническо агентство; транспортна, спедиционна дейност; търговия, производство и преработка на промишлени и селскостопански стоки; предприемачество и сделки с недвижими имоти, рекламна и маркетингова дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон.
+ Търговско представителство и посредничество на български и чуждестранни физически и юридически лица в страната и чужбина; финансови консултации; счетоводни услуги; митническо агентство; транспортна, спедиционна дейност; търговия, производство и преработка на промишлени и селскостопански стоки; предприемачество и сделки с недвижими имоти, рекламна и маркетингова дейност, научно-изследователска дейност, ресторантьорство и хотелиерство, както и извършване на всякакъв вид дейности и услуги, незабранени със закон (дейностите за които се изисква лиценз, ще бъдат извършвани след предоставянето на такъв).

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма