Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

КЪМЮНИТИ СЪРВИСИС ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201904355
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 3, 2012 16:31
Наименование
КЪМЮНИТИ СЪРВИСИС
Транслитерация
COMMUNITY SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, с. Лещен Виж на картата
Има 37 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
70.22 - Консултантска дейност по стопанско и друго управление
Предмет на дейност
Tърговия, проектиране, сглобяване, закупуване, продажба, инсталиране и поддръжка на телекомуникационни и сигнализационни системи, механични и цифрови устройства, материали и кабели, ка... Tърговия, проектиране, сглобяване, закупуване, продажба, инсталиране и поддръжка на телекомуникационни и сигнализационни системи, механични и цифрови устройства, материали и кабели, както и всички други сделки, за които няма забрана със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АДРИАН ИВАНОВ СТИЛЯНОВ (свързан с 65 фирми)
Едноличен собственик на капитала
АДРИАН ИВАНОВ СТИЛЯНОВ (свързан с 65 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма КЪМЮНИТИ СЪРВИСИС ЕООД на латиница "COMMUNITY SERVICES" с ЕИК/ПИК 201904355 е основана на 3 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ФЛИНЕКС БЪЛГАРИЯ", но на 15 Февруари 2013 година то бива сменено на сегашното "КЪМЮНИТИ СЪРВИСИС". Седалището на компанията се намира в с. Лещен, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-02-03
Регистрация на фирмата

2013-02-15
Промяна наименование
Името се сменя от ФЛИНЕКС БЪЛГАРИЯ на КЪМЮНИТИ СЪРВИСИС
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Триадица, Узунджовска, 12
+ БЪЛГАРИЯ, с. Лещен
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Вътрешна и външна търговия, производство на промишлени, селскостопански, хранителни, битови стоки, инструментална екипировка и нестандартно оборудване, комисионни, спедиционни и превозни сделки, складови сделки, сделки с интелектуална собственост, хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги, лизингови сделки, образователни услуги, търговско представителство и посредничество, агентство на местни и чуждестранни лица в страната и чужбина, сделки с движими и недвижими имоти, инженерингова дейност, архитектурни и дизайнерски услуги, трансфер на технологии и ноу-хау, компютърни технологии, както и всякакъв вид стопанска дейност, с изключение на забранената със закон или други нормативни актове.
+ Tърговия, проектиране, сглобяване, закупуване, продажба, инсталиране и поддръжка на телекомуникационни и сигнализационни системи, механични и цифрови устройства, материали и кабели, както и всички други сделки, за които няма забрана със закон.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма