Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

МЕГА ЛОГИСТИК ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
201906178
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201906178
Дата на регистрация
February 7, 2012 11:43
Наименование
МЕГА ЛОГИСТИК
Транслитерация
MEGA LOGISTIK
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Казанлък, СТРАРА ПЛАНИНА, 76 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с вино и спиртни напитки, с изделия на хранително-вкусовата, леката и преработвателните пр... Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с вино и спиртни напитки, с изделия на хранително-вкусовата, леката и преработвателните промишлености. Търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, превозни и транспортни дейности, внос, износ, комисионни и реекспортни сделки, както и всички дейности незабранени със закон, а за тези от тях, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ГЕОРГИ ИВАНОВ ПЕНЧЕВ (свързан с 4 фирми)
Управител: СТАНЧО ГЕОРГИЕВ ЛЕКОВ (свързан с 5 фирми)
Съдружник: ГЕОРГИ ИВАНОВ ПЕНЧЕВ 100 лв - 50.00% дял (свързан с 4 фирми)
Съдружник: СТАНЧО ГЕОРГИЕВ ЛЕКОВ 100 лв - 50.00% дял (свързан с 5 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СТАНЧО ГЕОРГИЕВ ЛЕКОВ (свързан с 5 фирми)
Капитал размер
200 лева (200 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма МЕГА ЛОГИСТИК ООД на латиница "MEGA LOGISTIK" с ЕИК/ПИК 201906178 е основана на 7 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СМАРТ БИЗНЕС КОНСУЛТ", но на 13 Февруари 2014 година то бива сменено на сегашното "МЕГА ЛОГИСТИК". Седалището на компанията се намира в гр. Казанлък, а началният внесен капитал е в размер на 200 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - October 27, 2017 08:42
Годишен финансов отчет - August 29, 2016 07:53
Годишен финансов отчет - March 28, 2014 08:21
Годишен финансов отчет - February 13, 2014 14:38

Хронология

2012-02-07
Регистрация на фирмата

2014-02-13
Промяна наименование
Името се сменя от СМАРТ БИЗНЕС КОНСУЛТ на МЕГА ЛОГИСТИК
Промяна предмет на дейност
- КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ, РАЗРАБОТВАНЕ И УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ И БИЗНЕС ПЛАНОВЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИТЕ И ДРУГИ ФИНАНСИРАЩИ ПРОГРАМИ, ПРОДАЖБА И ТЪРГОВИЯ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА; КОНСУЛТИРАНЕ И ОБУЧЕНИЕ ВСФЕРАТА НА ПОЛИТИКАТА, ИКОНОМИКАТА, ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ, РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И ТУРИЗМА И КОМПЮТЪРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ, СОЦИОЛОГИЧЕСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, НАУЧНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА И НАУЧНО-ПРИЛОЖНА ДЕЙНОСТ, ТЕХНОЛОГИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ, ТЪРГОВСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО И ПОСРЕДНИЧЕСТВО; КОМИСИОННИ, СПЕДИЦИОННИ И ПРЕВОЗНИ СДЕЛКИ;СДЕЛКИ С ИНТЕЛЕКТУАЛНА СОБСТВЕНОСТ; ВЪТРЕШНО И ВЪНШНО ТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ПРОИЗВОДСТВЕНА ДЕЙНОСТ, УСЛУГИ, ТУРИСТИЧЕСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И ЧУЖБИНА, ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО И ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО, ДИСТРИБУТОРСКА ДЕЙНОСТ НА СТОКИ И УСЛУГИ, СКЛАДОВА ДЕЙНОСТ, МАРКЕТИНГОВИ ДЕЙНОСТИ, ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ, СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ, КАКТО И ВСЯКА ДРУГА ДЕЙНОСТ, КОЯТО НЕ Е ЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, търговия с вино и спиртни напитки, с изделия на хранително-вкусовата, леката и преработвателните промишлености. Търговско посредничество и представителство на български и чуждестранни физически и юридически лица, превозни и транспортни дейности, внос, износ, комисионни и реекспортни сделки, както и всички дейности незабранени със закон, а за тези от тях, за които се изисква разрешителен или лицензионен режим - след съответното разрешение или лиценз.

2014-08-27
Промяна легална форма
Легалната форма се сменя от ЕООД на ООД

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма