Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИ ПИ КОНСУЛТИНГ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201909548
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201909548 от 2023-07-04 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
February 9, 2012 15:14
Наименование
ТИ ПИ КОНСУЛТИНГ
Транслитерация
”TP Consulting”LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Майстор Миленко Радомирец“, 35Е Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
сделки с недвижими имоти – покупко-продажби и наеми, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първон... сделки с недвижими имоти – покупко-продажби и наеми, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, бартерни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ФИЛИП ХРИСТОВ ФИЛИПОВ (свързан с 4 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ФИЛИП ХРИСТОВ ФИЛИПОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
50 лева (50 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИ ПИ КОНСУЛТИНГ ЕООД на латиница "”TP Consulting”LTD" с ЕИК/ПИК 201909548 е основана на 9 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 50 лева.

Хронология

2012-02-09
Регистрация на фирмата

2017-10-13
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Хасково, Атон, 14, вх. Д, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Витоша, ул. „Майстор Миленко Радомирец“, 35Е

2023-06-19
Промяна предмет на дейност
- Покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни, превозни сделки и бартерни сделки; международно-транспортни сделки извършвани под формата на предприятие; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски и консултантски услуги извършвани под формата на предприятие; хотелиерство /с изкл. на чл.2 т.3 от ТЗ/; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг; внос и износ.
+ сделки с недвижими имоти – покупко-продажби и наеми, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, отдаване под наем, покупка на стоки или други вещи с цел продажба в първоначален, преработен или обработен вид, продажба на стоки от собствено производство, търговско представителство и посредничество, комисионни, спедиционни, превозни, бартерни и складови сделки, сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни, програмни и консултантски услуги, както и всяка друга дейност, незабранена от закона.

2023-07-04
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201909548 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма