Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Каоба Трейдинг ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201913742
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201913742 от 2012-09-11 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
February 13, 2012 15:26
Наименование
Каоба Трейдинг
Транслитерация
Caoba Trading Ltd
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Изгрев, Академик Методи Попов, 22А Виж на картата
Има 32 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Предмет на дейност
Внос, износ и търговия с мултимедийни продукти, както и други продукти, незабранени от закона.Дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона.Дружеството извършва дейности... Внос, износ и търговия с мултимедийни продукти, както и други продукти, незабранени от закона.Дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона.Дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение (лицензия), регистрация и други необходими административни процедури за целта. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Рафаел Жул Казиер (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Рафаел Жул Казиер (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Каоба Трейдинг ЕООД на латиница "Caoba Trading Ltd" с ЕИК/ПИК 201913742 е основана на 13 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Каоба", но на 28 Септември 2012 година то бива сменено на сегашното "Каоба Трейдинг". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-02-13
Регистрация на фирмата

2012-08-23
Промяна едноличен собственик на капитала

2012-09-11
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201913742 на основание друго от ЗДДС

2012-09-28
Промяна наименование
Името се сменя от Каоба на Каоба Трейдинг
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Бизнес консултации, финансови консултации, бизнес семинари, придобиване и управление на недвижими имоти. Дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона: продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; комисионни, спедиционни и превозни сделки; складови сделки; лицензионни сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски или други услуги; лизинг. Дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение (лицензия), регистрация и други необходими административни процедури за целта.
+ Внос, износ и търговия с мултимедийни продукти, както и други продукти, незабранени от закона.Дружеството извършва и други търговски сделки, незабранени от закона.Дружеството извършва дейностите, за които са въведени ограничения след получаване на необходимото разрешение (лицензия), регистрация и други необходими административни процедури за целта.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма