Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

СПЕКТЪР 15 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201916090
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 14, 2012 12:47
Наименование
СПЕКТЪР 15
Транслитерация
SPEKTAR 15
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 222, вх. 4, ет. 4 Виж на картата
Има 97 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Интернет търговия, търговска дейност с промишлени изделия, хранителни стоки, стоки за бита, тютюневи изделия и алкохолни напитки - след получаване на лиценз и изискуемите от закона разрешения,... Интернет търговия, търговска дейност с промишлени изделия, хранителни стоки, стоки за бита, тютюневи изделия и алкохолни напитки - след получаване на лиценз и изискуемите от закона разрешения, изграждане и експлоатация на собствена търговска мрежа, строителство, събиране на просрочени задължения и работа с проблемни клиенти, кредитирани от финансови институции или от физически и юридически лица, както и всички останали дейности, незабранени от закона, а когато има разрешителен режим - след съответно разрешение. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Александър Георгиев Караяков (свързан с 27 фирми)
Едноличен собственик на капитала
Александър Георгиев Караяков (свързан с 27 фирми)
Капитал размер
2,000 лева (2,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма СПЕКТЪР 15 ЕООД на латиница "SPEKTAR 15" с ЕИК/ПИК 201916090 е основана на 14 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "СПЕТРАКА", но на 5 Ноември 2015 година то бива сменено на сегашното "СПЕКТЪР 15". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2,000 лева.

Хронология

2012-02-14
Регистрация на фирмата

2013-11-06
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 377, вх. 1, ет. 8
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Андрей Сахаров, 14
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Франчайз, интернет търговия, търговска дейност с промишлени изделия, хранителни стоки, стоки за бита, тютюневи изделия и алкохолни напитки - след получаване на лиценз и изискуемите от закона разрешения, изграждане и експлоатация на собствена търговска мрежа, строителство, както и всички останали дейности, незабранени от закона, а когато има разрешителен режим - след съответно разрешение.
+ Интернет търговия, търговска дейност с промишлени изделия, хранителни стоки, стоки за бита, тютюневи изделия и алкохолни напитки - след получаване на лиценз и изискуемите от закона разрешения, изграждане и експлоатация на собствена търговска мрежа, строителство, събиране на просрочени задължения и работа с проблемни клиенти, кредитирани от финансови институции или от физически и юридически лица, както и всички останали дейности, незабранени от закона, а когато има разрешителен режим - след съответно разрешение.

2015-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, Андрей Сахаров, 14
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Младост, бл. 222, вх. 4, ет. 4
Промяна едноличен собственик на капитала

2015-11-05
Промяна наименование
Името се сменя от СПЕТРАКА на СПЕКТЪР 15

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма