Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ТИРОН 2015 ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на April 29, 2020 09:57
ЕИК/ПИК
201921903
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 17, 2012 15:15
Наименование
ТИРОН 2015
Транслитерация
“TIRON 2015” LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Велико Търново”, 25 Виж на картата
Предмет на дейност
Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и извън нея; производство и продажба на стоки от собствено производство; търговско представите... Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и извън нея; производство и продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; спедиторска и транспортна дейност в страната и в чужбина, вкл. и международен транспорт; складови и лицензионни сделки; хотелиерски и туристически услуги; създаване и експлоатация на заведения за обществено хранене; консултантски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ СТАНКОВ (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
АЛЕКСАНДЪР ИВАНОВ СТАНКОВ (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ТИРОН 2015 ЕООД на латиница "“TIRON 2015” LTD" с ЕИК/ПИК 201921903 е основана на 17 Февруари 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ИТ ЛИДЕР", но на 15 Септември 2015 година то бива сменено на сегашното "ТИРОН 2015". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Хронология

2012-02-17
Регистрация на фирмата

2015-09-15
Промяна наименование
Името се сменя от ИТ ЛИДЕР на ТИРОН 2015
Промяна предмет на дейност
- Поддръжка и инсталация на софтуер, инсталиране, кофигуриране, актуализиране и профилактика на операционни системи и приложния софтуер; Поддръжка и инсталация на хардуер, свързване и настройка на компютри и периферни устройства; Ремонтна дейност и сървърни услуги, доставка, инсталация, конфигурация и системна проверка на сървъри, конфигуриране на сървъри за рутер; Изграждане и подръжка на локални кабелни мрежи (LAN), безжични локални мрежи (WLAN), виртуални частни мрежи (WPN); Консултантска дейност в областта на софтуера и хардуера; Обучение при използването на операционни системи и компютърни програми и всички други дейности, които не са забранени от закона, в случай, че за дейността се изисква разрешение или лиценз след снабдяването на дружеството със същия.
+ Покупка на стоки и други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид в страната и извън нея; производство и продажба на стоки от собствено производство; търговско представителство и посредничество; спедиторска и транспортна дейност в страната и в чужбина, вкл. и международен транспорт; складови и лицензионни сделки; хотелиерски и туристически услуги; създаване и експлоатация на заведения за обществено хранене; консултантски услуги; покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба.

2019-07-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Нова Загора, ул. „Любен Каравелов”, 2A
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Велико Търново”, 25

2020-04-29
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма