Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ХРИСТИНА ГЕОРГИЕВА - ХРИСИ ЕТ

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201927521
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
February 22, 2012 18:39
Наименование
ХРИСТИНА ГЕОРГИЕВА - ХРИСИ
Транслитерация
HRISTINA GEORGIEVA - HRISY ET
Оборот
9,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Едноличен търговец (ЕТ)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Перник, ул. "Юрий Гагарин", 36, вх. Е, ет. 2 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
47.19 - Търговия на дребно в неспециализирани магазини с разнообразни стоки
Предмет на дейност
Търговия с разнообразни стоки на едро и дребно; покупка на движими и недвижими вещи с цел препродажбата им; търговско посредничество и комисионерство в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; с... Търговия с разнообразни стоки на едро и дребно; покупка на движими и недвижими вещи с цел препродажбата им; търговско посредничество и комисионерство в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; складова дейност; управление на недвижими имоти; консултантски, технически и други услуги (ако е необходимо, след издаване на съответното разрешение или лиценз); всякаква друга дейност, незабранена от закона. Търговия и преработка на дървен материал. прочети още скрии
Физически лица търговци
Христина Борисова Георгиева (свързан с 1 фирма)
Управители/Съдружници

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 9,000 12.5% - -
2020 8,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ХРИСТИНА ГЕОРГИЕВА - ХРИСИ ЕТ на латиница "HRISTINA GEORGIEVA - HRISY ET" с ЕИК/ПИК 201927521 е основана на 22 Февруари 2012 година с правна форма "Едноличен търговец" или на кратко "ЕТ". Седалището на компанията се намира в гр. Перник.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 9,000 лв.

Хронология

2012-02-22
Регистрация на фирмата

2013-09-17
Промяна предмет на дейност
- Търговия с разнообразни стоки на едро и дребно; покупка на движими и недвижими вещи с цел препродажбата им; търговско посредничество и комисионерство в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; складова дейност; управление на недвижими имоти; консултантски, технически и други услуги (ако е необходимо, след издаване на съответното разрешение или лиценз); всякаква друга дейност, незабранена от закона.
+ Търговия с разнообразни стоки на едро и дребно; покупка на движими и недвижими вещи с цел препродажбата им; търговско посредничество и комисионерство в страната и чужбина; внос, износ и реекспорт; складова дейност; управление на недвижими имоти; консултантски, технически и други услуги (ако е необходимо, след издаване на съответното разрешение или лиценз); всякаква друга дейност, незабранена от закона. Търговия и преработка на дървен материал.

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма