Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

Х-ФАЛКОН ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201951636
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201951636 от 2014-04-03 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 8, 2012 16:02
Наименование
Х-ФАЛКОН
Транслитерация
X-FALKON LTD.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Гоце Делчев, ДРАМА, 53 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Дърводобив и дървообработване. Търговия с объл и фасониран дървен материал.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство, преработка ... Дърводобив и дървообработване. Търговия с объл и фасониран дървен материал.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство, преработка и реализация на собствена промишлена, селскостопанска и хранително-вкусова продукция. Комисионерство, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Строителство, сделки с недвижими имоти. Транспортна и спедиционна дейност, в страната и чужбина, на пътници и товари. Маркетингова, проектантска и рекламна дейност. Складови и лицензионни сделки. Информационни сделки. Сделки с интелектуална собственост. Лизингови, туристически, пргограмни, импресарски, счетоводни, шивашки, ремонтни и други дейности, които не са изрично забранени от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ВАЛЕРИ ОГНЯНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 44 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ВАЛЕРИ ОГНЯНОВ ДИМИТРОВ (свързан с 44 фирми)
Капитал размер
5,000 лева (5,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма Х-ФАЛКОН ЕООД на латиница "X-FALKON LTD." с ЕИК/ПИК 201951636 е основана на 8 Март 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "ОРЕШЕ СТРОЙ", но на 28 Април 2014 година то бива сменено на сегашното "Х-ФАЛКОН". Седалището на компанията се намира в гр. Гоце Делчев, а началният внесен капитал е в размер на 5,000 лева.

Хронология

2012-03-08
Регистрация на фирмата

2014-04-03
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201951636 на основание друго от ЗДДС

2014-04-28
Промяна наименование
Името се сменя от ОРЕШЕ СТРОЙ на Х-ФАЛКОН
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Строителство и изграждане на нови сгради и съоражения, изграждане на инфраструктура в това число ВиК инсталации и водопроводи, канали и канализационни тръбопроводи, полагане на настилки и плочки, изграждане на нови пътища, извършване на всякакви видове ремонтни и строителни дейности, строеж на нови пътища и съоражения към тях отводнителни шахти, мостове, канавки, рехабилитация на сгради и извършване на всякакъв вид строително монтажни и довършителни работи , ремонт и освежаване на сгради в завършен вид, Изкопни работи и превоз на земни маси и строителни материали. Транспортна дейност , Дърводобив и транспорт, Дървопреработване и продажба на дървен материал и дърва за горене, производство на екологично чисти продукти , пелети , биомасла и други. Преработка на остатъчна дървесина и производство на готови продукти от нея,Охранителна дейност.-покупка на стоки или други вещи с цел да ги препродаде в първоначален, преработен или обработен вид; продажба на стоки в дрогерия; продажба на стоки от собствено производство;търговско представителство и посредничество;-комисионни, спедиционни и превозни сделки в страната и чужбина;лицензионни сделки; складови сделки; сделки с интелектуална собственост; хотелиерски, туристически, рекламни, информационни, програмни, импресарски услуги; внос и износ на стоки; проектиране, покупка, строеж или обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба; лизинг.
+ Дърводобив и дървообработване. Търговия с объл и фасониран дървен материал.Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Производство, преработка и реализация на собствена промишлена, селскостопанска и хранително-вкусова продукция. Комисионерство, търговско представителство, посредничество и агентство на местни и чуждестранни физически и юридически лица. Строителство, сделки с недвижими имоти. Транспортна и спедиционна дейност, в страната и чужбина, на пътници и товари. Маркетингова, проектантска и рекламна дейност. Складови и лицензионни сделки. Информационни сделки. Сделки с интелектуална собственост. Лизингови, туристически, пргограмни, импресарски, счетоводни, шивашки, ремонтни и други дейности, които не са изрично забранени от закона.

2014-07-17
Промяна едноличен собственик на капитала
Заличаване едноличен собственик на капитала

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма