Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ВИНЧИ СТОУН ЕООД

ЗАЛИЧЕН ТЪРГОВЕЦ
Статус
Заличен на October 25, 2016 10:24
ЕИК/ПИК
201956195
Регистрация по ЗДДС
Да - BG201956195 от 2012-07-13 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
March 12, 2012 13:25
Наименование
ВИНЧИ СТОУН
Транслитерация
VINCI STOUN
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Симеон, 160 Виж на картата
Има 8 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Покупко-продажба и търговия в страната и в чужбина с мрамор и мраморни изделия (мраморни блокове, плочи и плочки);Внос и износ на мрамор и мраморни изделия;Търговия с оборудване за кариери, покупк... Покупко-продажба и търговия в страната и в чужбина с мрамор и мраморни изделия (мраморни блокове, плочи и плочки);Внос и износ на мрамор и мраморни изделия;Търговия с оборудване за кариери, покупко-продажба на машини за кариери и консумативи;Консултантска дейност в областта на търсене и проучване на полезни изкопаеми, строителни материали, проектиране, разработване и експлоатация на кариери и рудници, добив на рудни и нерудни суровини и материали, геологопроучвателни и добивни дейности;Търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности, незабранени от закона и при спазване на всички приложими регистрационни и разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Лианос Георгиос (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Лианос Георгиос (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
500 лева (500 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ВИНЧИ СТОУН ЕООД на латиница "VINCI STOUN" с ЕИК/ПИК 201956195 е основана на 12 Март 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 500 лева.

Хронология

2012-03-12
Регистрация на фирмата

2012-07-13
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG201956195 на основание друго от ЗДДС

2013-04-30
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Мездра, Св. Св. Кирил и Методий, 11, бл. -, вх. -, ет. 1
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул. Цар Симеон, 160

2016-01-20
Промяна предмет на дейност
- Консултантска дейност в областта на търсене и проучване на полезни изкопаеми, строителни материали, проектиране, разработване и експлоатация на кариери и рудници, добив на рудни и нерудни суровини и материали, геологопроучвателни и добивни дейности, търговско представителство и посредничество, както и всяка друга дейност, за която няма законова забрана.
+ Покупко-продажба и търговия в страната и в чужбина с мрамор и мраморни изделия (мраморни блокове, плочи и плочки);Внос и износ на мрамор и мраморни изделия;Търговия с оборудване за кариери, покупко-продажба на машини за кариери и консумативи;Консултантска дейност в областта на търсене и проучване на полезни изкопаеми, строителни материали, проектиране, разработване и експлоатация на кариери и рудници, добив на рудни и нерудни суровини и материали, геологопроучвателни и добивни дейности;Търговско представителство и посредничество, както и всички други дейности, незабранени от закона и при спазване на всички приложими регистрационни и разрешителни режими.

2016-10-25
Заличен търговец

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма