Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

„МС Трейд 03” ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
201985295
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
March 26, 2012 11:15
Наименование
„МС Трейд 03”
Транслитерация
“MS Trade 03” Ltd.
Оборот
37,000 лв. оборот за 2021 г.
Служители
2 служители към 2016 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, „Шипка”, 21 Виж на картата
Има 3 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти... Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия с дрехи, обувки, слънчеви очила и други модни аксесоари, както и всякакъв вид стоки предмет на текстилната и кожарската промишленост; търговия с аксесоари за мобилни телефони; търговия с наргилета, тютюни за наргилета и други консумативи за наргилета; търговия с алкохол, цигари и тютюневи изделия; търговия със всякакъв вид промишлени стоки; управление и изпълнение на услуги в различни области; транспортна и спедиторска дейност; складова дейност; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; консултантски услуги в различни области; разработване и управление на проекти; покупко-продажба на недвижими имоти; управление и администриране и стопанисване на недвижимо имущество; сделки с обекти на интелектуалната собственост; туристическа и туроператорска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон, в случай че за определен вид дейности се изискват допълнителни разрешения или лицензии те ще бъдат извършвани след получаването им. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Мартин Валентинов Стоянов (свързан с 39 фирми)
Едноличен собственик на капитала
СВЕТОСЛАВ ЧАВДАРОВ НИНОВ (свързан с 4 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 37,000 -19.57% - -
2020 46,000 21.05% - -
2016 38,000 72.73% - -
2014 22,000 -29.03% - -
2013 31,000 40.91% - -
2012 22,000 - -
2011 0 - -

Служители

Година
Служители
2016 2 -60%
2014 5 25%
2013 4
2012 4

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма „МС Трейд 03” ЕООД на латиница "“MS Trade 03” Ltd." с ЕИК/ПИК 201985295 е основана на 26 Март 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Компанията първоначално е регистрирана с името "Кабинет за неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве „Св. Йоан Рилски“", но на 15 Декември 2017 година то бива сменено на сегашното "„МС Трейд 03”". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 37,000 лв. което е с 20% по-малко от предходната 2020 година (46,000 лв.), а средният годишен ръст е 17%.

Хронология

2012-03-26
Регистрация на фирмата

2014-10-16
Промяна наименование
Името се сменя от Кабинет за неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве „Св. Йоан Рилски“ на ИНСТИТУТ ЗА КОНСЕРВАТИВНА ОРТОПЕДИЧНА МЕДИЦИНА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ - ИКОМ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ул. „Стара планина“, 31-33
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. „Фритьоф Нансен“, 5
Промяна предмет на дейност
- Прилагане на неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве чрез методите на акупунктура, акупресура и ирисова диагностика, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му.
+ Доболнично и следболнично лекуване, палиативни грижи, прилагане на неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве чрез методите на акупунктура, акупресура и ирисова диагностика, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му.

2017-12-15
Промяна наименование
Името се сменя от ИНСТИТУТ ЗА КОНСЕРВАТИВНА ОРТОПЕДИЧНА МЕДИЦИНА ИНТЕРНЕШЪНЪЛ - ИКОМ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ на „МС Трейд 03”
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. „Фритьоф Нансен“, 5
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, „Шипка”, 21
Промяна предмет на дейност
- Доболнично и следболнично лекуване, палиативни грижи, прилагане на неконвенционални методи за благоприятно въздействие върху индивидуалното здраве чрез методите на акупунктура, акупресура и ирисова диагностика, както и всякакви други търговски дейности, незабранени със закон, като дейностите, за които се изисква разрешение, лиценз или регистрация, ще се осъществяват след получаването му.
+ Вътрешна и външно търговска дейност чрез внос, износ, обменни, бартерни, комисионни, лизингови, реекспортни и спедиторски сделки и операции; покупко-продажба на стоки и хранителни продукти в първоначален, преработен и обработен вид; продажба на стоки от собствено производство; търговия с дрехи, обувки, слънчеви очила и други модни аксесоари, както и всякакъв вид стоки предмет на текстилната и кожарската промишленост; търговия с аксесоари за мобилни телефони; търговия с наргилета, тютюни за наргилета и други консумативи за наргилета; търговия с алкохол, цигари и тютюневи изделия; търговия със всякакъв вид промишлени стоки; управление и изпълнение на услуги в различни области; транспортна и спедиторска дейност; складова дейност; търговско представителство /комисионерство, посредничество и агентство/ в страната и чужбина; консултантски услуги в различни области; разработване и управление на проекти; покупко-продажба на недвижими имоти; управление и администриране и стопанисване на недвижимо имущество; сделки с обекти на интелектуалната собственост; туристическа и туроператорска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; проектантска, рекламна, дизайнерска и информационна дейност; както и всякакъв вид други дейности, които не са забранени със закон, в случай че за определен вид дейности се изискват допълнителни разрешения или лицензии те ще бъдат извършвани след получаването им.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма