Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЛЕПСИ МЕТАЛ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202007885
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 5, 2012 14:13
Наименование
ЛЕПСИ МЕТАЛ
Транслитерация
LEPSI METAL
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Студентски, проф. Рашо Рашев, 14А, ет. 1 Виж на картата
Има 2 фирми на този адрес виж фирмите
Код на икономическа дейност
46.77 - Търговия на едро с отпадъци и скрап
Предмет на дейност
Търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица; производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, хранителни и се... Търговско представителство, посредничество, комисионерство и агентство на местни и чужди физически и юридически лица; производство и търговия с промишлени стоки, стоки за бита, хранителни и селскостопански стоки; транспортна дейност - вътрешни и международни превози; спедиторска дейност в страната и в чужбина; туристическа агентска дейност; туроператорска дейност; хотелиерство и ресторантьорство; вътрешна и външна търговия; предоставяне на допълнителни туристически услуги; информационна, консултантска, маркетингова и предпечатна подготовка; рекламна дейност; продуцентска и издателска дейност, създаване и разпространение на филми и всички други търговски сделки, незабранени със закон. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ДЕМИР ДЕМИРОВ ИСАЙЕВ (свързан с 5 фирми)
Управител: ИВАЙЛО ЦВЕТКОВ ЙОЛОВ (свързан с 27 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЛЕПСИ ЛИМИТИД /LEPSI LIMITED/ дружество, създадено и регистрирано в Белиз под регистрационен номер 105,384, със седалище и адрес на управление: Белиз, Белиз Сити, 1 ? миля Нордърн Хайуей (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
100 лева (100 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЛЕПСИ МЕТАЛ ЕООД на латиница "LEPSI METAL" с ЕИК/ПИК 202007885 е основана на 5 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 100 лева.

Хронология

2012-04-05
Регистрация на фирмата

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма