Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕКО КОНСУЛТ БГ ООД

Провери официално
ЕИК/ПИК
202011175
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 9, 2012 12:28
Наименование
ЕКО КОНСУЛТ БГ
Транслитерация
"ECO CONSULT BG" Ltd.
Правна форма
Дружество с ограничена отговорност (ООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. Сливен, бул."Цар Симеон", 35 Виж на картата
Предмет на дейност
Изготвяне на проекти за фотоволтаични системи и ветропаркове. Изграждане на фотоволтаични системи и ветропаркове. Производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергоизточници. Покупка на ... Изготвяне на проекти за фотоволтаични системи и ветропаркове. Изграждане на фотоволтаични системи и ветропаркове. Производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергоизточници. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външнотърговска дейност. Търговско представителство и посредничество. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия. Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки. Сделки с недвижими имоти. Предоставяне на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, таксиметрови, строителни, рекламни, информационни, импресарски, лизингови услуги, както и други услуги, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Светослав Златев Славов (свързан с 35 фирми)
Управител: Васил Димитров Василев (свързан с 34 фирми)
Съдружник: ВАСИЛ ДИМИТРОВ ВАСИЛЕВ 420000 лв - 50.00% дял (свързан с 34 фирми)
Съдружник: СВЕТОСЛАВ ЗЛАТЕВ СЛАВОВ 420000 лв - 50.00% дял (свързан с 35 фирми)
Капитал размер
840,000 лева (840,000 лева внесен)

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕКО КОНСУЛТ БГ ООД на латиница ""ECO CONSULT BG" Ltd." с ЕИК/ПИК 202011175 е основана на 9 Април 2012 година с правна форма "Дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ООД". Седалището на компанията се намира в гр. Сливен, а началният внесен капитал е в размер на 840,000 лева.

Годишни финансови отчети (ГФО)

Годишен финансов отчет - September 4, 2017 10:31
Годишен финансов отчет - September 4, 2017 10:31
Годишен финансов отчет - November 19, 2016 09:46
Годишен финансов отчет - September 5, 2014 08:54
Годишен финансов отчет - December 10, 2013 08:02

Хронология

2012-04-09
Регистрация на фирмата

2017-10-30
Промяна предмет на дейност
- Изготвяне на проекти за фотоволтаични системи и ветропаркове. Изграждане на фотоволтаични системи и ветропаркове. Производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергоизточници. Покупка на стоки ли други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външнотърговска дейност. Търговско представителство и посредничество. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия. Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки. Сделки с недвижими имоти. Предоставяне на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, таксиметрови, стоителни, рекламни, информационни, импресарски, лизингови услуги, както и други услуги, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.
+ Изготвяне на проекти за фотоволтаични системи и ветропаркове. Изграждане на фотоволтаични системи и ветропаркове. Производство и продажба на електроенергия от възобновяеми енергоизточници. Покупка на стоки или други вещи с цел препродажба в първоначален, преработен или обработен вид. Външнотърговска дейност. Търговско представителство и посредничество. Продажба на стоки от собствено производство. Търговия с хранителни, промишлени и битови стоки и изделия. Комисионни, спедиционни, превозни, складови и лицензионни сделки. Сделки с недвижими имоти. Предоставяне на хотелиерски, ресторантьорски, туристически, таксиметрови, строителни, рекламни, информационни, импресарски, лизингови услуги, както и други услуги, незабранени от българското законодателство, които ще се извършват по търговски начин.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма