Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ЕВРОЕКСПЕРТ УСЛУГИ ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202013176
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202013176 от 2012-05-19 на основание друго от ЗДДС
Дата на регистрация
April 10, 2012 15:46
Наименование
ЕВРОЕКСПЕРТ УСЛУГИ
Транслитерация
EUROEXPERT SERVICES
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ГЕН.АЛЕКСАНДЪР В.СУВОРОВ, 4, вх. А, ет. 4 Виж на картата
Предмет на дейност
За сметка на фирмата или на трети лица, покупко-продажба и отдаване под наем на кораби, самолети и леки автомобили и по какъвто и да е начин използването им, предприемането и осъществяването на ... За сметка на фирмата или на трети лица, покупко-продажба и отдаване под наем на кораби, самолети и леки автомобили и по какъвто и да е начин използването им, предприемането и осъществяването на всякакъв вид спедиционни услуги по море, въздух и земя, с чужди транспортни средства, всякакъв вид търговски и индустриални стоки, както за нейна сметка, така и за сметка на трети лица, внос и износ на всякакъв вид стоки и продукти като земеделски, индустриални и химически, както и петролни и биогорива. Покупка, отдаване под наем и размяна на недвижимо имущество и права върху тях. Партньорство и участие в компании, ООД и ЕООД, както и обединяване и сътрудничество с други юридически и физически лица подобен вид дейност, с ясни цели, търговия, търговско посредничество, консултантски услуги, както и всички дейности, незабранени от законодателството. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ПЕТЪР СЛАВЧЕВ ДАМЯНОВ (свързан с 44 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ПЕТЪР СЛАВЧЕВ ДАМЯНОВ (свързан с 44 фирми)
Капитал размер
250 лева (250 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ЕВРОЕКСПЕРТ УСЛУГИ ЕООД на латиница "EUROEXPERT SERVICES" с ЕИК/ПИК 202013176 е основана на 10 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 250 лева.

Хронология

2012-04-10
Регистрация на фирмата

2012-05-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202013176 на основание друго от ЗДДС

2017-03-28
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Средец, ул. СЪБОРНА, 4, вх. Б
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Княз Борис I, 135, ет. 3
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- За сметка на фирмата или на трети лица, покупко-продажба и отдаване под наем на кораби, самолети и леки автомобили и по какъвто и да е начин използването им, предприемането и осъществяването на всякакъв вид спедиционни услуги по море, въздух и земя, с чужди транспортни средства, всякакъв вид търговски и индустриални стоки, както за нейна сметка, така и за сметка на трети лица, внос и износ на всякакъв вид стоки и продукти като земеделски, индустриални и химически, както и петролни и биогорива. Покупка, отдаване под наем и размяна на недвижимо имущество и права върху тях. Партньорство и участие в компании, ООД и ЕООД, както и обединяване и сътрудничество с други юридически и физически лица подобен вид дейност, с ясни цели, както и всички дейности, незабранени от законодателството.
+ За сметка на фирмата или на трети лица, покупко-продажба и отдаване под наем на кораби, самолети и леки автомобили и по какъвто и да е начин използването им, предприемането и осъществяването на всякакъв вид спедиционни услуги по море, въздух и земя, с чужди транспортни средства, всякакъв вид търговски и индустриални стоки, както за нейна сметка, така и за сметка на трети лица, внос и износ на всякакъв вид стоки и продукти като земеделски, индустриални и химически, както и петролни и биогорива. Покупка, отдаване под наем и размяна на недвижимо имущество и права върху тях. Партньорство и участие в компании, ООД и ЕООД, както и обединяване и сътрудничество с други юридически и физически лица подобен вид дейност, с ясни цели,търговия, търговско посредничество, консултантски услуги, както и всички дейности, незабранени от законодателството.

2018-10-18
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Възраждане, ул.Княз Борис I, 135, ет. 3
+ БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ДАМЕ ГРУЕВ, 28
Промяна едноличен собственик на капитала

2018-12-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. Благоевград, ДАМЕ ГРУЕВ, 28
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Красно село, ГЕН.АЛЕКСАНДЪР В.СУВОРОВ, 4, вх. А, ет. 4

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма