Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ДЖЕРАД ЮРЪП ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202015490
Регистрация по ЗДДС
Да - BG202015490 от 2012-06-19 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС (Регистрация по избор)
Дата на регистрация
April 12, 2012 11:27
Наименование
ДЖЕРАД ЮРЪП
Транслитерация
GERAD EUROPE LTD
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Тракия, 15, ет. 5 Виж на картата
Има 17 фирми на този адрес виж фирмите
Предмет на дейност
Строителни дейности, планиране, изготвяне на инвестиционни планове и проучване на недвижими имоти; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление и поддръжка... Строителни дейности, планиране, изготвяне на инвестиционни планове и проучване на недвижими имоти; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление и поддръжка на движимо и недвижимо имущество; консултантски и маркетингови услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни и чуждестранни дружества в страната или в чужбина; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от закона, при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: Микеле Руджеро (свързан с 1 фирма)
Едноличен собственик на капитала
Микеле Руджеро (свързан с 1 фирма)
Капитал размер
1,000 лева (1,000 лева внесен)

Финансови показатели

Няма данни.

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ДЖЕРАД ЮРЪП ЕООД на латиница "GERAD EUROPE LTD" с ЕИК/ПИК 202015490 е основана на 12 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 1,000 лева.

Хронология

2012-04-12
Регистрация на фирмата

2012-06-19
Регистрация по ЗДДС
Фирмата се регистрира по ЗДДС с номер BG202015490 на основание чл. 100 ал. 1 от ЗДДС - Регистрация по избор

2015-03-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, ВАСИЛ ЛЕВСКИ, 103, ет. 2
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Оборище, Тракия, 15, ет. 5

2015-11-24
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- Управление на отношения между един или повече професионални футболисти, както и между едно или повече професионални футболни сдружения с цел подписване, трансфер и/или прехвърляне по договор за предоставяне на спортни права, в обсега на една или повече национални футболни федерации. Управление на връзките с обществеността, в това число и набирането на средства от спонсори за професионални футболисти или професионални футболни сдружения, както и във връзка с представителство на търговски марки. Консултантски услуги в полза на професионално футболно сдружение на етап „футболен пазар” и следователно във всички сектори, в които същото осъществя дейност. Дейности по съгледване, с цел набиране и развитие на млади футболни таланти, както и на професионални футболисти на територията на страната и чужбина. Осъществяване на посредничество с цел закупуване на професионални футболни сдружения, от страна на квалифицирани и заинтересовани страни. Организиране и осъществяване на културни, музикални, кино-театрални мероприятия, както и всички подобни събития, свързани с изкуство. Консултантски и маркетингови услуги; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление на движимо и недвижимо имущество; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги; както и всички други дейности, незабранени от закона, при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.
+ Строителни дейности, планиране, изготвяне на инвестиционни планове и проучване на недвижими имоти; проучвания и пазарно изследване; покупка, продажба и отдаване под наем и управление и поддръжка на движимо и недвижимо имущество; консултантски и маркетингови услуги; посредничество, представителство и агентство на лица или на местни и чуждестранни дружества в страната или в чужбина; покупко-продажба, внос и износ на стоки, продукти от всякакъв тип и на услуги, както и всички други дейности, незабранени от закона, при спазване на съответните лицензионни и разрешителни режими.

2016-12-29
Промяна управители
Промяна едноличен собственик на капитала

Свързани фирми

Няма данни.

Предишна фирма Следваща фирма