Papagal.BG
Търсачка търговски регистър

ПЕПЕН 904 ЕООД

Статус
Активен
ЕИК/ПИК
202028107
Регистрация по ЗДДС
Не
Дата на регистрация
April 20, 2012 11:49
Наименование
ПЕПЕН 904
Транслитерация
PEPEN 904
Оборот
13,000 лв. оборот за 2021 г.
Правна форма
Еднолично дружество с ограничена отговорност (ЕООД)
Седалище адрес
БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 8, вх. В Виж на картата
Има 59 фирми на този адрес виж фирмите
Контакти
Код на икономическа дейност
- ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО
Предмет на дейност
Вътрешно и външнотърговска дейност, внос и износ на стоки и услуги, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, животновъдство, рибовъдство и отглеждане и търговия с а... Вътрешно и външнотърговска дейност, внос и износ на стоки и услуги, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, животновъдство, рибовъдство и отглеждане и търговия с аквавултури, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване на недвижими имоти под наем, строителство, ремонт, реконструкция и обзавеждане на частни и обществени жилищни, представителни и други сгради и съоръжения, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, рекламна дейност и търговско посредничество при търговия със стоки и услуги, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона. прочети още скрии
Управители/Съдружници
Управител: ЧАВДАР ЦВЕТКОВ ГАГОВ (свързан с 16 фирми)
Едноличен собственик на капитала
ЧАВДАР ЦВЕТКОВ ГАГОВ (свързан с 16 фирми)
Капитал размер
2 лева (2 лева внесен)

Финансови показатели

Година
Оборот
Печалба
Марж на печалбата
2021 13,000 44.44% - -
2020 9,000 - -

Служители

Няма данни.

Мнения

Все още няма добавени мнения за тази фирма.
Добави мнение

Резюме

Фирма ПЕПЕН 904 ЕООД на латиница "PEPEN 904" с ЕИК/ПИК 202028107 е основана на 20 Април 2012 година с правна форма "Еднолично дружество с ограничена отговорност" или на кратко "ЕООД". Седалището на компанията се намира в гр. София, а началният внесен капитал е в размер на 2 лева.

Оборота на фирмата за 2021 година е в размер на 13,000 лв.

Хронология

2012-04-20
Регистрация на фирмата

2013-04-10
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул.ЛЕТОСТРУЙ, 150
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул."ЛЕТОСТРОЙ", 150
Промяна едноличен собственик на капитала

2013-07-23
Промяна седалище
- БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Подуяне, ул."ЛЕТОСТРОЙ", 150
+ БЪЛГАРИЯ, гр. София, р-н Илинден, бл. 8, вх. В
Промяна едноличен собственик на капитала
Промяна предмет на дейност
- ВЪТРЕШНО И ВЪНШНОТЪРГОВСКА ДЕЙНОСТ, ВНОС И ИЗНОС НА СТОКИ И УСЛУГИ, ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ, ОТДАВАНЕ НА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ ПОД НАЕМ, СТРОИТЕЛСТВО, РЕМОНТ, РЕКОНСТРУКЦИЯ И ОБЗАВЕЖДАНЕ НА ЧАСТНИ И ОБЩЕСТВЕНИ ЖИЛИЩНИ, ПРЕДСТАВИТЕЛНИ И ДРУГИ СГРАДИ И СЪОРЪЖЕНИЯ, ТРАНСПОРТНА И СПЕДИТОРСКА ДЕЙНОСТ В СТРАНАТА И В ЧУЖБИНА, РЕКЛАМНА ДЕЙНОСТ И ТЪРГОВСКО ПОСРЕДНИЧЕСТВО ПРИ ТЪРГОВИЯ СЪС СТОКИ И УСЛУГИ, КАКТО И ВСЯКАКВА ДРУГА СТОПАНСКА ДЕЙНОСТ, НЕЗАБРАНЕНА ОТ ЗАКОНА.
+ Вътрешно и външнотърговска дейност, внос и износ на стоки и услуги, производство, преработка и търговия със селскостопанска продукция, животновъдство, рибовъдство и отглеждане и търговия с аквавултури, покупко-продажба на недвижими имоти, отдаване на недвижими имоти под наем, строителство, ремонт, реконструкция и обзавеждане на частни и обществени жилищни, представителни и други сгради и съоръжения, транспортна и спедиторска дейност в страната и в чужбина, рекламна дейност и търговско посредничество при търговия със стоки и услуги, както и всякаква друга стопанска дейност, незабранена от закона.

Свързани фирми


Предишна фирма Следваща фирма